Haberler

Koto Başkanı Bulut'tan Marka'ya İşbirliği Ziyareti

Güncelleme:


Ziyarette; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Şen, Yusuf Ziya Uludüz, Cafer Kozluca ile Basın Danışmanı Süleyman Durak da yer aldı. MARKA'nın yaptığı çalışmalar ve projelere verilen destekleri anlatan Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, bölgesel kalkınmanın geliştirilmesi alanında yeni dönemde özellikle turizm alanında daha etkin çalışmalar yapılacağını belirtti.

İŞBİRLİĞİ PROJELERİ

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut da, MARKA ile başta İDEV Fuarı olmak üzere birçok projede işbirliği yapıldığını belirterek, "Yeni dönemde Kocaeli'nin başta turizm olmak üzere bir çok alan etkin tanıtımı için projeler geliştireceğiz. Başta turizm fuarlarına katılım ile İDEV Fuarımıza yabancı firma katılımı, alım heyetlerinin getirilmesi konusunda iki kurumun uzmanlarından oluşacak bir komisyon çalışmalar yapacak. MARKA'nın Ortadoğu ülkelerine yaptığı tanıtım faaliyetlerinde oluşturduğu turizm dünyası profesyonelleri, turizm seyahat acenteleri yöneticileri, tur operatörleri ve turizm yazarları internet fenomenlerinden oluşan geniş portföyden de yararlanarak kısa zaman büyük etki yaratacak tanıtıma odaklanacağız" dedi. Kartepe'deki Cengiz Topel Havaalanı'na işlerlik kazandırılması konusunda ortak girişim yapılması kararı alan Kocaeli Ticaret Odası ve MARKA Yöneticileri İzmit'in turizm potansiyelinin tanıtımında işbirliği yapacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Çöpoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title