Haberler

Köşe Yazarı Ayşe Özyılmazel, Şeyma Subaşı'nın "Kadınlar Zayıftır" Paylaşımına Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Geçtiğimiz sene ani bir kararla televizyoncu Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı'nın her paylaşımı olay yaratmaya devam ediyor. Son olarak kızı Melisa ile fotoğraf paylaşan Subaşı, "Kadınlar zayıf, anneler ise kuvvetlidir" notunu yazdı.

Köşe yazarı ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel ise Şeyma Subaşı'nın yaptığı paylaşıma tepki göstererek "Çabuk sil bu paylaşımı" dedi.

"KADINLAR ZAYIF VE NARİNDİR"

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Melisa'yı çanta gibi yanımda taşıyamıyorum o kardeşleri ve kuzenleriyle" mutlu açıklamasıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu sefer de kızıyla çektirdiği pozu Victor Hugo'nun "Kadınlar zayıf ve narindir ama anneler kuvvetlidir" sözüyle paylaştı.

Köşe Yazarı Ayşe Özyılmazel, Şeyma Subaşı'nın 'Kadınlar Zayıftır' Paylaşımına Tepki Gösterdi

"ANNE OLMAYAN KADINLARA BÜYÜK HAKARET"

Paylaşımıyla tepki çeken Subaşı'na en sert eleştiri de köşe yazarı Ayşe Özyılmazel'den geldi. Subaşı'nın paylaşımını gören Özyılmazel, şu sözlerle sitem etti:

"Şeymacım bu yazdığın iyi bir şey değil! Hatta anne olmayan kadınlara büyük hakaret. İngilizcesini diyeyim çabuk kaparsın; #politicallyincorrect! Big mistake, big! Kadınlar zayıf değildir, narin hiç değildir. Kurtulmaya çalışılan sıfatlardır bunlar, kokuşmuştur ve kadınlar bu konuda hassasiyetle mücadele vermektedir.

"ÇABUK SİL"

Çabuk sil bu paylaşımı. Aslında iyi kızsın, seviyorum seni. En iyisi ben sana bir okuma seti yollayayım. Sendeki kadın algısı oldukça karışmış. Bu hayat böyle gitmez, gider de bir yere gitmez, o şekil yani. Anlayacaksın sen beni."

Köşe Yazarı Ayşe Özyılmazel, Şeyma Subaşı'nın 'Kadınlar Zayıftır' Paylaşımına Tepki Gösterdi

Köşe Yazarı Ayşe Özyılmazel, Şeyma Subaşı'nın 'Kadınlar Zayıftır' Paylaşımına Tepki GösterdiAyşe Özyılmazel

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayşe Özyılmazel Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

500

Yorumlar (71)

Dürbünlünün komşusu:

İkinizdede yuvayıkan kadın olduğunuz için zayıfsınızdır

21
42
yanıtYanıtla
Bozacı:

hehehe dürbünlünün komşusuda dingil çıktı

yanıt27
yanıt3
Adınızı Yazın:

sen Ali taranın hasta eşini düşündün mü merak ediyorum oda bir kadındı hasta yatağındayken gittiniz düğün yaptınız o zaman kadınları düşünmüyodunuz sanırım

33
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Peki sen Ayşe Özyılmazel ! Ali Taran''ın eşini düşüdünmü bir kadın olarak ? , neye dayanarak bu cümleleri yazdın çok merak ediyorum. Zayıf bir kadının potansiyel örneğisin sen .

29
0
yanıtYanıtla
):

İşte öyle bir çağdayız ki evli erkekle birlikte olup yuva yıkan bir kadın ahkam kesiyor. Sen kim kadınlık edebiyatı yapmak kim!Senin mağdur ettiğin de bir kadın değil miydi?

25
0
yanıtYanıtla
Ayhan bey:

Şu medya sebegini haber yapmayın artık migdemiz bulandı bu kadindan

19
1
yanıtYanıtla
Nane:

Akıl verene bak sende akıl olsa hasta kadını yatağında ölüme mahkum Edip kocasıyla düğün yapmazdınn noldu , damada yar olmadı Ali efendi, . sen birine laf söylemeden bence bı aynaya bak.

20
0
yanıtYanıtla
ROKKO:

bunun gibi erkek düşmanı kadınlar programlarda sunuculuk yapıp yıllarca kadınları-eşleri kocalarına karşı alttan alttan kışkırtıp durdu bu programlar ve bunun gibiler nedeniyle erkek kadın çatışması başladı kadınlar yerini unuttu kocasıyla yarışa girdi sonuç :boşanmalar kavgalar hiç eksik olmuyo ailelerde şimdi

15
4
yanıtYanıtla
bıktık artık:

Ayşede bir yerlerden nemalanmaya çalışıyor :))) yahu kardeşim hadii hadii işinize bakın. . . madem seviyorsun falan filan, o zaman özelden yaz şeymaya. herkese resklam eder gibi olmazki, düpe düz kendi resklamını yapıyorsun!!!

17
2
yanıtYanıtla
SADE:

sannane be ayşe bu ülkenin akıl tanesi senmisin çabuk silmiş şundaki cürrete bak yanlış veya doğru sanane acaba, herkes senin gibi erkeklerle sidikmi yarıştırsın herkes yerini bilecek kadın ayrı erkek ayrı ama ikisi asla eşit değil sen zırla dur orda

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title