Haberler

'Doğu'nun Barış Manço'su sunucu Aydın Aydın, koronayı yıllar önce yazdığı türküyle bilmiş

Güncelleme:

TRT Kurdi Çepik programının sunucusu Aydın Aydın, Haberler.com yazarı Okan Geçgel'in sorularını yanıtladı. 'Temiz bir dünya' için sloganıyla türküler yapan ve 'Doğu'nun Barış Manço'su' olarak bilinen Aydın, "Korona var öpme eserini 4 yıl önce yaptım. Viral enfeksiyonlar her daim var, selamlaşma yeterli" ifadelerinde bulundu.

Yaptığı türkülerle tüm dünyaya ve insanlığa yararlı olmayı bize öğütleyen TRT Kurdi Çepik programının sunucusu Aydın Aydın, eserleriyle farkındalık yaratmaya çalışıyor. Dünyanın çektiği sıkıntıları yıllar öncesinden fark ettiğini söyleyen Aydın, "Benim yıllar önce bestelediğim su türküsüyle alay ettiler, halbuki şimdi tüm dünya susuzluk çekiyor" dedi.

"SELAMLAŞMA YETERLİ"

Koronadan önce de viral pek çok enfeksiyonun olduğunu belirten sunucu, "Korona var öpme şarkısını 4 yıl önce yaptım. Bizim çok güzel selamlaşmamız var, mesafeli. Hastalıklardan uzak kalmak için öpüşmeyi yasaklamamız gerekiyor" diye belirtti.

"SÜRPRİZLERİMİZ VAR"

Rahmetli Barış Manço'dan sonra insanlığa fayda sağlayacak türküler yapılmadığını da belirten Aydın, "Ben çocuklara güzel mesajlar vermek, onları güldürmek istiyorum. Gelmeye devam eden sürpriz eserlerimiz de var" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (8)

ah be dayıcım:

şeyma subaşı kadar beğeni ve yorum almadın hocam saygılar.

6
0
yanıtYanıtla
Vatantas:

Baris mancoya kurban Ol by tirnagi olamaz

5
1
yanıtYanıtla
Gülcan:

Barış manço kim sen kimsin haddini bil

3
0
yanıtYanıtla
KORONA:

Korona şarkısını 1 sene önce yapmışşsın, yani 4 sene önce değil. Neden dikkat çekmek için böyle yalanlara başvuruyorsunuz?

2
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Adam doğru söylüyor

yanıt0
yanıt0
AHMET''E:

Gir abi Youtube''a . . . Yaz şarkının ismini ara, çıkan en eski tarihli video 1 yıl, yok öyle 4 yıl önceden kalan klip filan. Yalanın daniskası. . . .

yanıt0
yanıt0
321:

Ohaa god father a nekadar benziyor. Hahaha

1
0
yanıtYanıtla
Başlığı Değiştirin:

Yahu Barış Manço kiim, bu kim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title