Haberler

Korkunç Rüyalar Gördükten Sonra Hocaya Giden İki Kız Kardeş, Tacize Uğradı

Güncelleme:

Samsun'da 2 kız kardeş korkunç rüyalar gördükten sonra hocaya gitti. Yardım istedikleri hoca tarafından hipnoz edilip tacize uğrayan genç kızlar, polise şikayette bulundu.

Samsun'da 2 kız kardeş gördükleri korkunç rüyadan kurtulmak için gittikleri hocanın kendilerini hipnoz edip taciz ettiğini ileri sürerek polise şikayette bulundu. Tacizci hoca gözaltına alındı.

VÜCUTLARINA YAZI YAZARAK TACİZ ETTİ

Olay Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, üniversite öğrencisi F.Ö. adlı genç kız ile kız kardeşi Ü.Ö. korkunç rüyalar gördü. Genç kızlar, bu tür işlere bakan ve hoca olduğu iddia edilen A.E.'nin evine gitti. Kız kardeşler, A.E.'nin kendilerini hipnoz edip vücutlarına yazılar yazarak elle taciz ettiğini, bu olayı da cep telefonuyla görüntülediklerini iddia ederek polise şikayette bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri olayla ilgili A.E.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan A.E., Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title