Haberler

Kopenhag'daki Tutuklu Galatasaray Taraftarları

Mahkemeye çıkarılan 2 taraftar beraat etti, 1 taraftar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

FC Kopenhag- Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçında çıkan olayda gözaltına alınıp tutuklanan 3 Galatasaray taraftarı, bugün çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Parken Stadı'nda 5 Kasım'da oynanan maçı izlemek üzere Almanya ve Hollanda'dan Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a gelen ve Parken Stadı'nda "güvenlik görevlilerine saldırmak ve tehdit etmek" suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 3 taraftar, Kopenhag Şehir Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Ayrı ayrı yapılan duruşmalar sonucunda mahkeme, güvenlik görevlisini meşale ile tehdit etmek suçundan yargılanan Mehmet Karahan'ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Karahan'ın duruşması 3 Aralık'a ertelendi.

Güvenlik görevlisine saldırmaktan yargılanan diğer tutuklular Cihan Bali ve Ali Büyükdoğan'ın ise delil yetersizliğinden beraatlerine karar verildi.

Duruşmaları Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ve Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği yetkilileri de izledi. - Danimarka

Kaynak: AA / Güncel

Galatasaray Danimarka Kopenhag Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title