Haberler

Köpeklerini de yanlarına aldılar, kanepeyle doyasıya kaydılar

Güncelleme:

Sivas'ın Zara ilçesinde kanepeden yaptıkları düzeneği traktörün arkasına bağlayıp kayan bir grup vatandaş köpekleri de yanlarına alınca renkli görüntüler oluştu.

Sivas'ta geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. İlde köy ve mezra yolları ulaşıma kapanırken hava sıcaklığı ise sıfırın altında 15 derecelere kadar düştü. Sibirya soğuklarının yaşandığı Sivas'ta kimi vatandaşlar ise kar yağışını fırsata çevirdi. Zara ilçesine bağlı Nasır köyünde bir grup vatandaş karı eğlenceye dönüştürdü. Vatandaşlar traktörün arkasına bağladıkları kanepe ile kayarak doyasıya eğlendi. 'Olmazsa olmazımız' dedikleri köpeklerini de yanlarına alan gençlerin o anları ise renkli görüntülere sahne oldu.

KANEPEYLE DÜZENEK KURDULAR

Köy sakinlerinden Muhammed Aksu, "Karda kaymak için bir düzenek yaptık. Köydeki çocuklarla hep birlikte oynamak için yaptık. Kanepeyi koyduk. Köpeğimizi de aldık yanımıza. Ben İstanbul'dan Sivas'a sırf bunun için geldim" dedi.

KÖPEĞİ UNUTMADILAR

Emin Kaya ise, "Sabah kalktığımızda her taraf kardı. Bizde bunu fırsat bilip kızağımızı hazırladık. En başta çadırla yapmıştık. Altı kişiydik ve kayarken canımız sıkıldı. Düşenlerimiz kalkanlarımız oldu. Bir tane kanepe bulduk ve bir iki kişi daha aldık. Olmazsa olmazımız köpeğimizi de aldık. Herkesi aldığımız zaman daha güzel oldu" diye konuştu.

(Demet Karakuş-İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sivas Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title