Haberler

Konya: Konya'da Yerel Yönetimler

Konya'nın Merkez Meram İlçe Belediyesi Tarafından Kurulan Seyyar Kurban Kesim Platformu Hizmete Girdi.

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından kurulan seyyar kurban kesim platformu hizmete girdi.

Arif Bilge Mahallesi’nde kurulan seyyar kurban kesim platformunda bayram süresince büyükbaş kurbanlıkların randevu ile kestirebileceği bildirildi. Geçen hafta deneme kesimi yapılarak bütün eksiklikleri giderilen alanın mini bir kombina niteliği taşıdığı, etrafının tamamen kapatıldığı ve yaklaşık 100 bin YTL’ye mal olduğu kaydedildi.

Bu yıl iyi bir netice alındığı takdirde önümüzdeki yıllarda seyyar kurban kesim yerlerinin sayısının arttırılacağını belirten Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, “Vatandaş memnuniyeti oldukça fazla. Her türlü teknik desteği belediyemiz tarafından sağlanan bu tesis Kasaplar Odamız tarafından işletilecek. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tesisin işletilmesi için 10 kişilik bir ekip kurdukların dile getiren Konya Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Cengiz de, “Kesim için sıra numarası vermeye başladık. Şu ana kadar 32 kayıt yaptık. Böyle güzel bir hizmeti şehrimize kazandırdığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(İP)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title