Haberler

Konya'da Bomba Yüklü İki Araç Alarmı

Güncelleme:

Konya'da, Suriye uyruklu kişiler tarafından iki otomobille bombalı eylem gerçekleştirilebileceği polis telsizlerinden duyuruldu.

Konya'da Suriye uyruklu kişiler tarafından bombalı eylem gerçekleştirilebileceği ihtimali üzerine polis alarma geçti.

İKİ ARAÇ ALARMI

Konya Emniyet Müdürlüğü haber merkezinin aldığı bir ihbara göre Suriye uyruklu kişilerin Ankara'dan Konya'ya bomba yüklü kırmızı renkli ve gri renkli iki otomobil ile gelerek eylem gerçekleştirebilecekleri polis telsizlerinden duyuruldu. Telsizlerden geçen anonsta ekiplerin şehrin giriş ve çıkışlarında önlem almaları, ayrıca dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suriye Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (68)

sevgi:

Allahım sen görüyorsun şu akp illetini tez vakitte Türk miletinin başından def et yarabbim..

40
18
yanıtYanıtla
erol:

ALLAH bu ülkeyi tayyipten korusun

33
12
yanıtYanıtla
bu daha başlangıç:

Yeter artık, böyle giderse iç savaş çıkacak. Sorumlu Erdoğan AKP ve Genelkurmay Başkanıdır

35
7
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ülkeye Arap sokarsan al işte böyle olur. Irkçılıkla bir alakası yok yazdıklarımın yanlış anlaşılmasın. Ama şu ana kadar Araplardan hiçbir fayda görmedi bu vatan daha da görmez zaten!

37
3
yanıtYanıtla
Selim Konyalı:

Konyada Bomba patlasa , Konyalılar (Sözüm Merkez halkına) patlatanda müslüman der , tepki falan da beklenmez , siyasi iradeye birşey olmasın yeter ,

32
4
yanıtYanıtla
AHMETahmetrufaibabur@hotmail.com:

sizin gibi vatan haini olacaklarına devleti güc duruma düşürmemeyi tercih ederlermiş işte bak seninde dediğin gibi.keşke herkez Konyalılar gibi olabilse

yanıt0
yanıt0
hataylı:

tayyıp oldugu sürece türkiye suriyelere kalır

28
6
yanıtYanıtla
Türkiyem:

AKP''YE EN ÇOK OY VEREN ŞEHİRLERDEN BİRİYDİ KONYA..! EN ÇOK SURİYELİNİN OLDUĞU ŞEHİRLERDEN BİRİ..! AKP VE SURİYELİLER İŞTE KONYALILARA BÖYLE TEŞEKKÜR EDİYOR..! EY KONYALILAR..! YAZIKLAR OLSUN..! BİZ ELEŞTİRİRKEN ARTİSTLİK YAPIYORDUNUZ..! BULUN O ZAMAN BOMBALI ARAÇLARI..! TERÖRÜ VATANIMIN ORTASINA KADAR GETİRDİNİZ YA ALLAHINIZDAN BULUN..!

27
6
yanıtYanıtla
GEREKSİZshaha@gmail.com:

SEN BUNU YAPACAK KİŞİLERİN TÜRKİYEDE MÜLTECİ OLARAK GELMİŞ GARİBANLAR OLDUĞUNU KESİN OLARAK SÖYLÜYORSUN, BU KADAR KESİN KONUŞTUĞUNA GÖRE O ZAMAN İŞİN ASLINI BİLİYORSUN AMA SUÇU ŞİMDİDEN BAŞKALRINA ATMAK İSTİYORSUN, BELKİDE SENDE İŞİN İÇİNDESİN, KİMBİLİR.

yanıt0
yanıt0
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

AHKAM KESMEK VE BANA ''HAİN'' DEMEK KOLAYINA GELİYOR DEĞİL Mİ..! SİZ ZATEN BUNA ALIŞTINIZ ASIL SUÇLULARA GIK DİYEMEYECEK KADAR KORKAKSINIZ VE İŞİNİZE GELMEYENİ KONUŞAN AMA DOĞRU SÖYLEYENLERE KÜFREDECEK VE HAİN MUAMELESİ YAPACAK KADAR DA BASİTSİNİZ..! BANA BAK BEN KONYALIYIM YARIN SABAH OTOBÜSE DOLMUŞA BİNİP İŞE GİDECEĞİM; ÇOCULARIMIZ SERVİSLERİNE BİNİP OKULA GİDECEKLER; MEMURLARIMIZ İŞE GİDECEKLER..! SANA ORDAN BANA ERKEKLİK ETMESİ KOLAY GELİYOR ÇÜNKÜ SEN ÖDLEĞİN TEKİSİN..! ÇÜNKÜ SEN ETEK GİYMELİSİN..! ÖDLEK TAVUK..!

yanıt0
yanıt0
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title