Haberler

Konuşan karga Şakir sosyal medyada fenomen oldu

Güncelleme:

Pendik'te papağan gibi konuşan kargayı görenler şaşkına döndü. Evdeki muhabbet kuşunun yanında konuşmaya başladığı belirtilen karga Şakir'in görüntüleri sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi.

Pendik'te bir vatandaş tarafından sokak kedilerinin saldırısından kurtarılan yavru saksağan türü karganın tedavi sürecinde muhabbet kuşu gibi konuşması görenleri şaşkına çevirdi. Kedilerin saldırıları sonrası kanatları zarar gören ve uçamayan Şakir'in "Ahmet, Şakir, aşkım, babacım" kelimelerini tekrar etmesi dikkat çekti.

EVDEKİ PAPAĞANIN YANINDA KONUŞMAYA BAŞLADI

7 aylık yavru kargaya konuşması için özel bir eğitim verilmediği ve evde bulunan sultan papağanının yanında konuşmaya başladığı öğrenildi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLENME REKORU KIRDI

Şakir isimli karganın bakıcısıyla konuşması renkli görüntüler oluşturdu. Sosyal medyada paylaşılan videoların yayılması sonucu karga Şakir'in görüntüleri izlenme rekoru kırarak büyük beğeni topladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pendik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (9)

KIYAMET DIYEN ARKADAŞA:

SIZIN BURAYA YORUM YAZMANIZDA KIYAMET ALEMETLERI SONUMUZ HAYROLA

22
1
yanıtYanıtla
kiyamet alametlerinden:

ahir zamanda yabani hayvanlar evde beslenecek , hayvanlar konusacak bunda sasilacak bir durum yok kiyamet alametlerinden

5
13
yanıtYanıtla
Kral şakır:

Subhanallah

9
2
yanıtYanıtla
SEMT-İ SAKARYA:

SAKSAĞAN O KARGA DEĞİL

9
1
yanıtYanıtla
koç:

Anadolu''da ona alacakarga da denir.

yanıt0
yanıt0
CibiliŞakşak:

Bence montaj bu çekim yapan kişi diğer elinde başka bir telefondan açıyor bu sesleri.

0
9
yanıtYanıtla
emoko:

millet marsa gidiyor gavur oluyor. . . bizimkiler kuş konuşturuyor fenomen oluyor. . .

3
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

Fake sahte yani.

0
6
yanıtYanıtla
yunus:

yaw bilgisayar oyun programı seyrede syrede karga dijital ses çıkartmaya alışmış. ne papağanı

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title