Haberler

Komedyen Cem Yılmaz, bahçesinin içini gözetleyenleri mahkemeye veriyor

Güncelleme:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sevgilisi Serenay Sarıkaya ile yaptığı tatil esnasında, bahçelerinin içini gözetleyen ve izinsiz görüntü alan kişilere dava açacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Cem Yılmaz sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, magazin haberleri yayımladığını iddia eden bir internet sitesi ve sosyal medya hesabının adını vererek dava açacaklarını belirtti.

"ELBET BİR ÖDÜLÜ OLMALI

Ünlü komedyen paylaşımında "Bu hesabın sahibi, ev gözetlemekten sizi mahkemeye veriyorum…özel bir çabayla evlerden görüntü almaya çalışan bu gayretinizin bundan sonra elbet bir ödülü olmalı. Teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Komedyen Cem Yılmaz, bahçesinin içini gözetleyenleri mahkemeye veriyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Cem Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Rpoh:

Cem üstüne alınmasın onu değil serenayı izliyorlar.

38
0
yanıtYanıtla
Cumhur:

İyide adamcağız haklı evinin içini gözetliyorlarmış bu suçtur yasaktır cezalarını çeksinler bence böyle magazin haberi yapılmaz,özel hayatın gizliliğini ihlal suçunda var

26
4
yanıtYanıtla
Musti:

Kardeş, mahkemelerin bir çok kararı var bu suç değil, adam halkın gözü önünde olan bir isim, dolasıyla seranayla olan ilişkisi olduğundan magazin gündemide bunu belgelemeye çalışıyor, mahkemeye vermesi kamu yararı taşımaz. Eğer iyi bir avukat tutarsa magazinci arkadaş kazanır.

yanıt1
yanıt2
aa:

bunlar turkıyenın rezıl yuzlerı. unutulacaklar dıye ne yapacaklarını bılmıyorlar.

17
6
yanıtYanıtla
mesut:

magazine çıkmayanlar silinip gidiyor, sende çıkmazzasan 3-4 aya cem yılmazı kimse hatırlamaz. millet paparaziye para veriyor, sen şikayet ediyorsun

10
8
yanıtYanıtla
tosun:

kari genc ya iyi zayiflaqtmis herifi

4
11
yanıtYanıtla
Sen:

Sahte tankutsun herkes anliyor bunu hadi naş naş

yanıt2
yanıt1
Aletli jimnastik:

Sanane gazetecilerden. Karın tokluğuna çalışıyorlar

4
7
yanıtYanıtla
cem haklı:

böyle saçmalıkmı olur ne demek ev gözetlemek ünlü diye kimse kimsenin evinin içini gözetleyemez öyle hakkı yok

4
3
yanıtYanıtla
Nokta:

Millet ne derdinde is güç maske mesafe tedbir saglik bunlarda neyin derdinde tam boş muhabetler

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title