Haberler

Kombassan Holding Hisseleri İMKB'de İşlem Görmeye Başladı

Kombassan Holding AŞ hisseleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem görmeye başladı.

Kombassan Holding AŞ hisseleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem görmeye başladı.

Kombassan Holding hisselerinin İMKB'de işlem görmeye başlaması nedeniyle düzenlenen gong töreninde konuşan İMKB Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz, Kombassan Holding'in Konya'dan İMKB'ye katılan 4. şirket olduğu belirtti.

Kombassan'ın en önemli özelliğinin çok sayıda ortağa sahip bir şirket olduğuna işaret eden Yılmaz, Holdingin yaklaşık 70 binin üzerinde ortağı bulunduğunu, bu ortakların şu anda 4 bin 400 kadarının borsada işlem yapacak bir konuma gelmiş durumda olduğunu ifade etti.

Yılmaz, şöyle devam etti:

"Bu büyüklükteki şirketlerimizin borsaya gelmesi, bu şirketlerimizde ortaklık hakkı bulunan yatırımcıların ellerindeki ortaklık haklarını organize bir piyasa olan İMKB'de alıp satma imkanına sahip olmaları, Türkiye ve sermaye piyasaları açısından çok önemli diye düşünüyorum. Bu halka arzla birlikte 24'ü normal olarak gerçekleştirilmiş 4'ü de halk arz edilmeksizin piyasamıza gelmiş olmak üzere 28 şirkete ulaşıyoruz. Bu yıl 4-5 şirketin daha yıl bitmeden halka arz işlemini gerçekleştirip 30 halka arzı geçmeyi hedefliyoruz."

Yılmaz, eylül ayı başından itibaren İstanbul Sanayi Odası (İSO) 500 ve 1000 içerisindeki şirketlere ziyaretlere başladıklarını dile getirerek, 2,5 ay içerisinde İSO 500 içinden 51 şirket, ikinci 500 içinden de 6 şirket olmak üzere toplam 57 şirketi bizzat merkezlerinde ziyaret ettiklerini bildirdi. Bu şirketlerin halka arzı kendi gündem maddelerine aldıklarını anlatan Yılmaz,

"2013-14 yıllarında halka arz sayının yıllık 40'ı, 50'yi bulmasını bekliyoruz" dedi.

Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin ise, "Bugün itibariyle Kombassan'ın hisseleri işlem görmeye başlıyor. Gong'u her geçen gün biraz daha güçlenen Türkiye'nin ekonomisinin canlılığına çalacağız. Çünkü dünya ekonomik konjonktöründe yaşanan gelişmelerin aksine her geçen daha fazla güven duyulan daha itibarlı ve istikrarlı bir sahneye çıktığımıza inanıyoruz. Biz Kombassan ailesi olarak ülkemizin ekonomik potansiyel ve istikrarına güveniyoruz. Geleceğe duyduğumuz güvenle eski ve yeni paydaşlarımızla kazanmayı ve çok şeyler borçlu olduğumuz Türkiye'mize kazandırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Ziya Altunbaş

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Yılmaz Kombassan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title