Haberler

5 çocuğunu öldürüp evi ateşe veren kadın canına kıydı, bıraktığı not tüyler ürpertti

Güncelleme:

Amerika'nın Virginia eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki Oreanna Myers, geçen aralık ayında ikisi üvey olan beş çocuğunu öldürüp evini ateşe verdikten sonra intihar etti. Olayda ürkütücü detaylara ulaşan polis ekipleri, genç kadının yazdığı "Bu kimsenin hatası değil. Şeytan bana galip geldi" notunu buldu.

Batı Virginia'da yaşayan 25 yaşındaki Oreanna Myers, geçen aralık ayında üç çocuğunu ve kocasının diğer evliliğinden olan iki üvey çocuğunu öldürdükten sonra evini ateşe verdi. Psikolojik sorunları olan genç kadın, işlediği cinayetin ardından alevler içindeki evinden uzaklaşarak kendi silahıyla intihar etti. Polis ekipleri, Oreanna'nın cinayet işlemesinin gerekçesi olarak kocasının iş seyahatleri ve akrabalarında kalmasına sinirlenmesi olduğunu belirtti.

5 çocuğunu öldürüp evi ateşe veren kadın canına kıydı, geride bıraktığı not tüyler ürpertti

"EVE GERİ DÖNDÜĞÜNDE CESETTEN BAŞKA BİR ŞEY BULAMAYACAKSIN"

Genç kadın, cinayet işlemeden önce kocasına "Eve geri döndüğünde cesetten başka bir şey bulamayacaksın. İyi değilim ama kimse umursamıyor. Para gelir gider. Yardım için yalvardım ama kimse umursamadı" diye mesaj attı. İşlediği cinayet sonrası intihar eden kadın, "Bu kimsenin hatası değil. Şeytan bana galip geldi" notunu bıraktı.

5 çocuğunu öldürüp evi ateşe veren kadın canına kıydı, geride bıraktığı not tüyler ürpertti

EVİNİN YAKININDAKİ PARKTA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Yangında küle dönen eve gelen itfaiye ve polis ekipleri, yangını söndürdükten sonra beş çocuğun cansız bedenlerini buldu. Etrafta yapılan arama sonrası, evin yakınlarında bulunan bir parkın bankında ise Oreanna'nın cesedi ve intihar etmek için kullandığı tabanca bulundu. Polis, yaptığı açıklamada olay ile ilgili soruşturmanın kapandığını söyledi.

5 çocuğunu öldürüp evi ateşe veren kadın canına kıydı, geride bıraktığı not tüyler ürpertti

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Batı Virginia Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Vatansever:

Bende tam boş beleş topluluk bir avuç mutlu azınlık rakı balık çilingir sofrası müdavimi partisi ve avanesi için malzeme çıktı diyecektim ki,sahib-i joe biden usa daymış, tüh ya malzeme kaçtı,olsun yinede denemekle zaruret var,nede olsa yalancı algı iftira çetesi olarak görevli.

12
20
yanıtYanıtla
?:

?

yanıt0
yanıt0
CAVEMAN:

Üzücü bir durum, kadın daha fazla dayananamış ,yardım istemiş kocası kulakvermemiş .

17
10
yanıtYanıtla
Gün:

Zamanında tedavi önemli.

26
0
yanıtYanıtla
cenk:

şimdi yoruma kadınlar gelir bu caniyi yüceltmeye çalışır ACABA KOCASI NE YAŞATTI DA BUNLARA YAPTI felan derler

12
14
yanıtYanıtla
cemal:

KOMSULARİMİZA BAKALİM AÇ ACİKTA OLAN VARSA ALLAH RİZASİ İCİN İHTİYACLARİNİ KARSİLAYALİM BU DİNYANİN AHİRETİDE VAR UNUTMAYALİM

22
2
yanıtYanıtla
Büşra (Patates tartısı değil O):

Eğer toplumda fakirleştirilmiş olmasına göz yumulan bireyler varsa öyle şeytanca bir toplumda zenginleşmesine izin verilmiş olan varlıklara başarılı demek ancak saçmalıktır. Bu dünya hayatında öylesi şeytanlıklar muteber hale getirildiği zamanlarda övgüleri topluyorsan övenlerin yapmak isteyip de yapamadığı seviyede şeytanca faaliyetleri gerçekleştirmişsin gözüyle bakar hakikat nazarından gören kişi. İlahi intikam günü geldiğinde Mutaffifin suresinin son ayetleri tecelli eder. .

12
5
yanıtYanıtla
mert:

cin musallat olmuş sakın o tarz işlerle uğraşmayın sonu felakettir.

4
1
yanıtYanıtla
azad:

kapitalist sistemin toplumu içine düşürdüğü durumu anlatan bir olay daha. . . ekonomik ve sosyal eşitlik sağlanmadığı müddetçe benzer olaylar devam edecektir. . . .

3
2
yanıtYanıtla
işte öyle:

Kadın zulmüne ve şiddetine hayır .

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title