Haberler

Bilecik'te kan donduran cinayet! Kocasını baltayla öldürdü

Güncelleme:

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, tartıştığı kocasının kafasına balta ile vurarak ölümüne sebebiyet veren eş gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Bozüyük ilçesine bağlı Cihangazi Köyü'nde yaşayan S.T. ve A.T. çifti arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bir süre sonra tartışmanın büyümesiyle S.T. eline aldığı baltayı kocası A.T.'nin kafasına vurdu. A.T., başından aldığı darbe sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Şüpheli S.T.'nin İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındığı belirtildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Bilecik 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500

Yorumlar (54)

Çaltılı:

Bir erkeğimizi daha koruyamadık, kadın terörüne hayır. . .

37
5
yanıtYanıtla
Medyum:

Durun tahmin edeyim: O kadın öldürmeseydi, kesin kocaıs onu öldürecekti. . .

23
9
yanıtYanıtla
Kaan:

Mahkemede kadının sözü geçer, bana saldırdı derse çıkar mı acaba ?

28
3
yanıtYanıtla
vatansever1971:

Yine bir erkek cinayeti. birileri artık dur demeli. hatta hiç erkek cinayeti işlenmeyen illerde kadınlara karanfil dağıtılsın

25
3
yanıtYanıtla
Adil:

Erkek cinayetlerine bı tepki verin artık kadın bcinayeti olsa

23
4
yanıtYanıtla
Osman:

Sistem bu kafa ile giderse, daha çoook kişi ölür. Biz de de yabancı kadınlara ilgi artar

yanıt9
yanıt1
ERKEKLER MAĞDUR:

ERKEK HAKLARINI SAVUNAN YOK. .

22
4
yanıtYanıtla
aga:

kadin kadin diye sahte gøz yasi døken tv kanallari ayni seyi kadin yapti mi sesleri cikmaz kadin øldursun tuzak kursun ne isterse yapsin sorun yok erkek tepki olsun diye bir vursun sahte gøz yasi døken tv kanallari butun haberi kadinlara eziliyor diye yapar iyi de burda kadin yapmis bu kadinlari lanetlemek gerekmez mi madem kadin erkek esit ise ayni tepki verin bekliyorum haber de

15
8
yanıtYanıtla
kadın CANİYETİ mi?:

kadın cinayeti olmasın da. . .

14
7
yanıtYanıtla
Kübra:

Cinayet olmasa keşke. . .

yanıt1
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title