Haberler

Kocası selfie gönderdi, fotoğraftaki detayı fark eden kadın aldatıldığını anladı

Güncelleme:

TikTok kullanıcısı kadın, kocasının kendisine gönderdiği fotoğrafı inceleyince vahim gerçekle karşılaştı. Aynanın karşısında duran saç düzleştiricisini gören kadın, aldatıldığını anladı.

Son günlerde sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılan ilginç videolara bir yenisi daha eklendi. Genç bir TikTok kullanıcısının paylaştığı fotoğrafta aldatma detayı ortaya çıktı.

SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ DETAYI ADAMI ELE VERDİ

Kadın, kocasının otel odasında çekildiği fotoğrafta sıra dışı bir şey fark etti. Kadın, aynanın karşısında gördüğü saç düzleştiricisi detayıyla kocasının onu aldattığını anladı.

Kocası selfie gönderdi, fotoğraftaki detayı fark eden kadın aldatıldığını anladı

TAKİPÇİLERİNE SORDU

Kadın, kocasının gönderdiği fotoğrafları video şeklinde paylaşıp, videonun üzerine "Kocam bana kumarhanedeki odasında tatlı görünmeye çalışan fotoğraflar gönderdi ama bazı garip şeyler fark ettim. O şimdi bekar. Peki siz ne olduğunu tahmin edebilir misiniz?" yazdı.

Kocası fotoğraf gönderdi, fotoğraftaki detayı fark eden kadın aldatıldığını anladı

TAKİPÇİLERDEN YORUM GECİKMEDİ

Kadının paylaştığı videonun altına şöyle yorumlar yapıldı:

"Saç düzleştiricilerin zaten otel odalarında olduğunu söyleyen herkes için, genellikle saç düzleştiricileri otel odasında bir çekmecede durur ve birinin onları fiziksel olarak çıkarması gerekir."

"Artık bekar değil mi?"

"Bu, 'farkı bulun' oyununa benziyor."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları!
500

Yorumlar (3)

Uğur Duran:

Büyük tedbirsizlik. Çok dikkat edilmesi gereken bir durum. Madem aldatıyorsun, tüm önlemleri alacaksın. Şimdi kadın boşanacağım dese tazminatın dibine vurur!!

36
38
yanıtYanıtla
COVİD 19:

Herzaman söylemişimdir Bizlerden AKILLI olan buu telefonlar herkesin kendi silahı olacaktır !

24
6
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

zinaya yaklasmayin

12
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title