Haberler

Kocamaz: "Beyt-ül Malı Korumakla Yükümlü Olduğumuzu Biliyoruz"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediye başkanlığının hem çok zor hem de vebali çok ağır bir görev olduğunu belirterek, “İşimizin ne kadar zor olduğunu, veballi bir iş olduğunu biliyoruz.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediye başkanlığının hem çok zor hem de vebali çok ağır bir görev olduğunu belirterek, "İşimizin ne kadar zor olduğunu, veballi bir iş olduğunu biliyoruz. Beyt-ül malı korumakla yükümlü olduğumuzu biliyoruz" dedi.

Başkan Kocamaz, ilçelerde gerçekleştirdiği Hizmette 23, Mersin'e Hizmette 3'üncü Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantılarına devam ediyor. Kocamaz'ın Aydıncık ilçesinde düzenlediği toplantıya, Aydıncık Kaymakam Vekili Muhammet Üsame Soysal, CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak ve Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan da katıldı.

"Beyt-ül malı korumakla yükümlü olduğumuzu biliyoruz"

Kocamaz, 3 yılda gerçekleştirdiği hizmetlerini anlattığı toplantıda, belediye başkanlığının hem çok zor hem de vebali çok ağır bir görev olduğunu vurguladı. Bu görevi yaparken bazı insanların duasını, bazılarının da eleştirilerini aldıklarını dile getiren Kocamaz, "İşimizin ne kadar zor olduğunu, veballi bir iş olduğunu biliyoruz. Beyt-ül malı korumakla yükümlü olduğumuzu biliyoruz. Bize güvenen insanların güvenini boşa çıkarmamak için hizmet maratonunda ara vermeden koşuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 2 milyona yakın Mersinliyi ve 12 bin Aydıncıklıyı hiçbir karşılık beklemeden, içten ve gönülden, karasevdalılar gibi seviyoruz. Mersin bizim kıymetlimizdir. Havamız, suyumuz, ekmeğimiz, aşımızdır. Ortak kimliğimiz, dünyaya bakışımızdır. Bir tek Mersinli, bir tek Aydıncıklı kendini çaresiz hissetmesin diye tüm zorluklara göğüs germemizin, türlü riskleri göz almamızın hikmeti budur. Biz burada 3 yılın hesabını verdik ve biz bunu 23 yıldır yapıyoruz. Biz hesap sorulmadan hesap verenlerdeniz, Allah hesabını veremeyenlerden korusun" diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişimine de değinen Kocamaz, "Milletimiz 15 Temmuz'da hem Cumhuriyet'i hem de vatanını bu darbe girişimi esnasında savundu. Bu ülkede hep birlikte şanlı al bayrağımızın altında gönül rahatlığıyla yaşıyoruz. Artık bu ülkede darbelerin yapılamayacağını milletimiz dost düşman herkese gösterdi" ifadelerini kullandı.

Kocamaz daha sonra Büyükşehir Belediyesi'nin üç yılda gerçekleştirdiği hizmetleri ve planlanan projeleri anlattı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Çamak Ferat Aktan Aydıncık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title