Haberler

Kocaman Teknofest şampiyonlarını ziyaret etti

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Teknofest'te İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması Temel Kategoride ikinci olan Pirelli Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek tebrik etti.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, ülkenin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Teknofest'te İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması Temel Kategoride ikinci olan Pirelli Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek tebrik etti.

ÖĞRENCİLERİN ÇALIŞMALARI ANLATILDI

Kartepe Belediye Başkanı Kocaman'ı Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Güzeldal, Danışman Öğretmen İsmet Kılıç, okulun robot kulübü ekibi ROBOPAL ve diğer öğrenciler büyük bir coşku içerisinde karşıladılar. Bir süre Okul Müdürü Güzeldal'ın makamında konuk olan Belediye Başkanı Kocaman'a yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

GÖREVİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİ

Teknofest İnsansız Sualtı Sistemleri Yarışması'nda komite tarafından verilen senaryolara ilişkin görevleri başarı ile gerçekleştirerek uzaktan kumandalı veya kısmi otonom görev icra edebilen su altı araçlarının özel olarak tasarlanan su altı robotlarıyla hazırlanan görevleri yerine getirerek dereceye girdiler. Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi verilen görevleri başarıyla yerine getirerek Teknofest'te İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması Temel Kategoride ikinci oldu.

HER ZAMAN BAŞARININ YANINDAYIM

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman"Pirelli Anadolu Lisemiz Robotik Takımını başarılarından dolayı bir kez daha kutluyorum. Çocuklarımıza bu ufku kazandıran çalışmaları için uygun ortam ve desteği sağlayan okul müdürümüz ve öğretmenlerimizi ayrıca tebrik ediyorum. Bu başarılar çocuklarımızın yaşamında büyük adımlar ve motivasyon kaynağıdır. Gelecek böyle çalışkan gençlerimizin öncülüğünde yükselecektir. Ben de hem bir ağabeyileri olarak hem de Belediye Başkanı olarak genç kardeşlerimin daima yanlarında olacağım" ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Kocaman, öğrencilere hediye verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kocaman Pirelli Kartepe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title