Haberler

Kocaeli Mahallelerinin Imara Açılması Için Eylem Yaptılar

Mahallelerinin imara açılması için eylem yaptılarHaluk TURGUT/ÇAYIROVA(Kocaeli)(DHA)- KOCAELİ'nin Çayırova İlçesi'nde Emek ve İnönü Mahallesi sakinleri her iki mahallenin imara açılması amacıyla Çayırova Belediyesi önünde eylem yaptı.

Mahallelerinin imara açılması için eylem yaptılar

Haluk TURGUT/ÇAYIROVA(Kocaeli)(DHA)- KOCAELİ'nin Çayırova İlçesi'nde Emek ve İnönü Mahallesi sakinleri her iki mahallenin imara açılması amacıyla Çayırova Belediyesi önünde eylem yaptı.

Çayırova Emek ve İnönü Mahalleleri Güzelleştirme Derneği Başkanı Murat Koca ve yaklaşık 100 kişiden oluşan mahalle sakinleri oturdukları mahallelerin imara açılması için Çayırova Belediyesi'ne giderek dilekçe verdi. Belediye önünde mahalle sakinleri "Barınma haktır engellenemez", "Evimiz namusumuzdur", "Şevki söz namustur" şeklinde sloganlar atıp AK Partili Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin açıklama yapmasını istediler.

Verilen sözlerin tutulmasını istediklerini söyleyen Dernek Başkanı Murat Koca, "Biz burada kimseden hakkımız olmayan bir şeyi istemeye gelmedik ve biz evlerimizi yani namusumuzu savunmaya geldik. Başkan Şevki Demirci bize söz verdi ve verdiği sözü tutmasını istiyoruz. Ramazan ayında kendileri klimalı odalarında serin serin otururken bizleri oruçlu bu sıcakda bizleri hak aramaya mahkum ediyorlar. Bizler verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz." diye konuştu.

HABER-KAMERA: HALUK TURGUT-ÇAYIROVA-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şevki Demirci Murat Koca Çayırova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title