Haberler

Kocaeli: Gebze'de Mazot Kaçakçılığı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, 4 Kişiyle Birlikte 700 Litre Kaçak Mazot Ele Geçirildi.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, 4 kişiyle birlikte 700 litre kaçak mazot ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Grup Amirliği ekipleri, bir ihbar üzerine dün akşam Mimar Sinan Mahallesi üzerinde, 34 EMA 41 plakalı otomobil ile 34 ZN 1525 plakalı minibüsü durdurarak arama yaptı. Araçlarda yapılan aramada, toplam 10 bidon içinde yaklaşık 700 litre mazot ile mazotları bidonlara koymaya yarayan bir aparat ele geçirilirken, araçların içinde bulunan S.Y. (Salih Yılmaz), S.Y. (Süleyman Yılmaz), Mehmet Kılıç (M.K.) ile işyeri sahibi olduğu öğrenilen F.K. (Fikri Kaya) isimli şahıslar, polis tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Zanlılar polise verdikleri ilk ifadede, mazotları nereden aldıklarını söylemezken, işyeri sahibi F.K. ise mazotların kendisine ait olduğunu ve iş makinesinde kullandığını iddia etti. Zanlılardan S.Y, S.Y. ve M.K.'nın ise daha önceden de mazot kaçakçılığı suçundan dolayı sabıkalarının bulunduğu öğrenildi. Mazotların ele geçirildiği otomobile ve mazotlara polis tarafından el konulurken, minibüsün ise sahibine teslim edileceği açıklandı. Sorgularını müteakip, mazot kaçakçılığı ve hırsızlığı suçlamasıyla savcılığa sevk edilen zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title