Haberler

Kocaeli'de bir kişi bebek arasından düşen çocuğa şiddet uyguladı

Güncelleme:

Kocaeli'de güvenlik kameralarına küçük bir kız çocuğunun içinde bulunduğu bebek arabasından sarkarak düştüğü bir görüntü yansıdı. Bu ana kadar her şey normalmiş görünse de arabayı kullanan ve henüz çocuğun nesi olduğu bilinmeyen kişinin, çocuğu tokatlaması, sonrasındaysa öfkeyle kolundan tutarak arabasına yerleştirmesi görenlerde endişe yarattı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde güvenlik kamerasına yansıyan bir görüntü görenleri hayretler içinde bıraktı. Görüntülerde 2-3 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir çocuğun bebek arabasından düşmesi ve sonrasında arabayı süren kişinin çocuğa şiddet uygulayarak arabasına atar vaziyette yerleştirmesi yer aldı.

ÖFKE KUSTU

Olay, İzmit ilçesi Seka Park alanında meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bebek arabasından sarkan küçük bir çocuk yüz üstü yere düşüyor. Ayağa kalkan çocuğa sinirlenen ve kim olduğu bilinmeyen şahıs öfkeyle tokat atıyor. Ne olduğunu anlamadan savrulan çocuğu kolundan tutan kişi, tekrar arabaya koyarak kızmaya devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bebek 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

çocuğu alın:

çocuğu bunun elinden alın bu şekilde yetişen bireyin sağlıklı bir geleceği olmaz

14
5
yanıtYanıtla
TÜLAY:

ALLAH SENİN GERÇEKTEN BELANI VERSİN. İRANDA HIRSIZLIK YAPANIN PARMAKLARININ KESİLMESİNİ BAZEN ONAYLADIĞIM GİBİ SENİN DE O BEBEĞİ ELİNDEN ALIP HADIM EDİLMEN GEREKİYOR.

12
1
yanıtYanıtla
oğuz:

içinde bolca şiddet olan filmleri dizileri kanalları ailecek çoluk çocuk seyretmeye devam edin. bunlar iyi günlerimiz.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title