Haberler

Çocuk gelin düğünü, polis baskınıyla karakolda sonlandı

Güncelleme:

Kocaeli'nde 16 yaşındaki çocuk, polisi arayarak ailesinin kendisini zorla kuzeniyle evlendireceğini söyledi. Bunun üzerine düğün salonuna baskın yapan ekipler aileleri gözaltına aldı. Evlendirilmek istenen çocukların 16 ve 15 yaşlarında olduğu öğrenilirken, 15 yaşındaki çocuk yurda yerleştirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne akşam saatlerinde arayan 16 yaşındaki çocuk ailesinin kendisini zorla kuzeniyle evlendirdiğini iddia ederek yardım istedi.

DÜĞÜN SALONUNU BASTILAR

Harekete geçen ekipler, düğün salonuna gitti. Polis, düğün bitip davetlilerin salondan çıktığı sırada, sözde gelin ve damatla ailelerini gözaltına aldı. Tütünçiftlik Polis Merkezi'ne götürülen 16 yaşındaki H.N. ve 15 yaşındaki S.E'nin teyze çocuğu olduğu öğrenildi.

Aileler hakkında 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan adli işlem başlatılırken S.E, yurda yerleştirildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Körfez 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (16)

Fani:

Yahu bu devlet müslüman düşmanı mı? O yaşta zina edenlere çocuk getirip tuvalete atanlara bir şey demiyor. Ama sorumluluk sahibi biri olarak güzelce evlenmeye engel koyuyor

6
48
yanıtYanıtla
zorla:

Sayın fani devletin ne suçu var zorla evlendiriyorlar kim zorla evlenmek ister sosyal devlet böyle bir olaya müsade edemez etmemelide fark ettiyseniz şikayet eden erkek kızıda değil yani iki tarafta istemediği bir yola zorla sokulacaktı en net ifadeyle

yanıt8
yanıt1
İNSAN:

15 yaşında bir insan evlenme kararı alamaz ki zaten burada o çocuğun şikayeti mevcut. O yaştaki çocukların akılları başlarında olsa zaten bahsettiğiniz şeyleri de yapmazlar.

yanıt3
yanıt2
Mahmut:

Dinimizce evlenmelerinin bir sakıncası yok. Eğer kız ve oğlan razı ise bu evliliğe kimse karışamaz.

7
31
yanıtYanıtla
Lazoski:

Kusursuz olan islam müslümanlar değil

yanıt2
yanıt0
CORCİYA:

Biraz mantık birazda vicdanını rehber almanı dilerim.

yanıt0
yanıt1
TTT:

bikaç sene önce afganistanda evlendirilen bi kız çocuğu cinsel kanama sonucu hayatını kaybetti. aynı olay lübnanda oldu. neden islam ülkelerinde oluyo. çünkü salak aptal gerizekalı cahil yobaz davarlarsınız. zaten insan gibi bi medeniyetiniz olsa insanlar batıya göç etmezdi. umarım 3. dünya savaşı haç ile hilalin savaşı olurda, şöyle tarihten bi güzel silinirsiniz. ateist bir TÜRK olarak hristiyanları destekliyorum. . sakallı sarıklıları görmektense papazı görmeyi tercih ederim

10
15
yanıtYanıtla
...:

Midemi bulandırdın yazdıklarından. Allah sana hidayet versin. Aklı selim olana ne mutlu...

yanıt2
yanıt1
Vatandaş:

Gayri meşru bir uygulama dinimizde böyle bir uygulama yok

10
6
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Çocuk yaşta evliliği savunan utanmazlar, sadece işinize gelince nefsani zevkleriniz ve kişisel arzularınız için Îslâmdan örnekler veriyorsunuz.EHAMDULÎLLAH bende Müdlümanım.Bu günkü şartlarda henüz zihinsel olarak dahi gelişmemiş ve hayat tecrübesi dahi olmayan çocukların evliliğinin sonunun ayrılık ve hüsran olduğuna şahit oluyoruz. Geçmiş dönemlerde o günkü şartlarda, çoğunluğu cinsellikten uzak sadece kimsesiz yoksul kadınları muhafaza anlamında birden fazla kadınlada evleniliyordu. Fakat şimdi değerli Îslâm Alimlerimizin çoğunluğu,zaruri bir durum olmadıkça ısrarla tek hanımla evliliği tavsiye etmekteler.

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title