Haberler

Kocaeli'de Duraklar Akıllı ve Modern Oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe Yerleşkesi B kapısına kapalı modern durak inşa etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe Yerleşkesi B kapısına kapalı modern durak inşa etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen hizmetler kapsamında vatandaşların konforlu ve güvenli yolculuk yapabilmesi amacıyla Umuttepe yerleşkesinin B kapısına yeni durak yapıldı. Durak hizmetleri kapsamında 2017 yılında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe yerleşkesinin bulunduğu yerde 36 metre uzunluğunda, cep telefonları ve tabletler için ücretsiz şarj noktası ve ücretsiz Wİ-Fİ istasyonu, kent kart yükleme noktaları, otobüslerin saat ve güzergahlarını belirten yolcu bilgilendirme ekranları, engelliler için akülü sandalye şarj ünitesi de bulunan klimalı kapalı durak hizmete sunuldu. Vatandaşların memnuniyet ve talepleri doğrultusunda Kocaeli genelinde benzer özellikler taşıyan yerler tespit edilerek aynı özelliklere sahip durakların yapılmasına devam ediliyor. Kapalı modern durakların ikincisi Alikahya'da bulunan İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi önüne yapılarak geçtiğimiz günlerde hizmet sunulmuştu.

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin giriş çıkışlarında kullandığı yoğun kapılardan birisi B kapısına benzer özelliklere sahip olan klimalı, yolcu bilgilendirme ekranlı, oturma grupları bulunan otomatik kapılı, modern kapalı duraklardan üçüncüsü kuruldu. Umuttepe'nin mevsimsel şartları da düşünülerek Umuttepe B Kapısı önüne yapılan Modern Kapalı Durak öğrencilere dört mevsim rahatlık ve güven sağlayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi modern kapalı durak hizmetlerinin sayısı artarak devam edecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Umuttepe Yerleşkesi Umuttepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title