Haberler

Kocadan, hamile eşine şiddete mahalleli izin vermedi! O anlar kamerada

Güncelleme:

Adıyaman'da kocasından şiddet gördüğünü belirterek çocuğuyla birlikte sokak ortasında koşan hamile kadının imdadına çevredeki esnaf yetişti.

Adıyaman'da kocasından şiddet gördüğü iddiasıyla sokak ortasında koşturan 2 çocuk annesi hamile kadının yardımına esnaflar koştu.

Yavuzselim Mahallesi'nde 2 çocuk annesi olan ve üçüncü çocuğuna hamile olduğu öğrenilen S.S. ile kocası F.S. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında eşi F.S'den şiddet gördüğü iddia edilen S.S., elindeki çocuğu ile sokak ortasında koşmaya başladı. Olaya müdahale ederek F.S'yi sakinleştirmeye çalışan esnaflar durumu polise bildirdi.

Kocadan, hamile eşine şiddete mahalleli izin vermedi! O anlar kamerada

ESNAFLARIN ELİNDEN KURTULDU

Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, F.S. esnafların ellerinden kurtularak eşini kovalamaya başladı. Bunun üzerine esnaflar da F.S'yi yakalamak için koşuşturdu. Yaşanan olay iş yeri kameralarına de yansıdı. Çocuğuyla birlikte sokak ortasında korkuyla kaçan kadın, bir binanın bahçesine girerek ikamet sakinlerinden yardım istedi.

Kocadan, hamile eşine şiddete mahalleli izin vermedi! O anlar kamerada

HAMİLE EŞ HASTANEYE GİTMEYİ REDDETTİ

Eşine şiddet uyguladığı iddia edilen F.S., olay yerine gelen polis ekiplerince polis merkezine götürüldü. Hamile kadına olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince müdahale edildi. S.S., burada yapılan tedavisinin ardından hastaneye gitmeyi reddetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yavuzselim Mahallesi Adıyaman Haberler

500

Yorumlar (12)

millet insanlık görsün:

evet artık toplumumuzda insanlık kavramı yeniden filizlenmeye başlamış. . . hamile kadın şikayetçi olur olmaz onu bilemeyiz ama esnaf halkımızı canı gönülden tebrik ediyorum. . . kadını koruyan elleriniz dert görmeniz inş :):)

29
2
yanıtYanıtla
bravo:

esnafı ayakta alkışlıyorum delikanlımı arıyorsunuz işte

26
2
yanıtYanıtla
sal dal:

biri ''hdp''li diye linc ediyoruz ama biri hamile kadina sidet uygluyorsa onu durdurmaklan yetiniyoruz nasil bir ülkeyiz anlamis degilim bu adami linc edilecekti

10
8
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Seni terörist seni kökünüz kurusun

yanıt2
yanıt3
koko:

dur daha hdpli diye linc etmmedik ama yakindir innsallah

yanıt2
yanıt5
olamaz deriz oluyor maalesef:

kocalarında dayak yiyen kadınlar karşısında kocalar çok daha kıymetli oluyor her nedense, , eşimin akrabası bir bayan kocası kadının malını mülkünü satıp satıp hovardalık yaptı ayrıca eve yine bu bayan bakıyor günlük işlere gidip kocası öldüresiye dövdü bu bayan yediği dayaktan 2 ay akrabasında yattı hiç kalkmadan 3 cü ay iyileşmiş bir baktık kocasıyla sarmaş dolaş geziyor sanki yeni nişanlılar şoke olduk ve sadece kocalarda değil suç o adama ömrünü feda eden kadınlarda suçsuz sayılmaz

18
0
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Helal olsun o kadına kpcası jayırsızda olsa yuvasına sahip çıkmış, Kocalarından ayrılanları görüyoz terlik gibi biri takıyor biri çıkarıyor , sende şu yuva yıkmaya çalışan kötü akrabalardan yada komşulardansın belli

yanıt0
yanıt3
kamil:

Allah şaşırtmasın ama kadını dövmekle öldürmekle ne erkek ne de insan olunur. sen mazluma sorarsın ilahi adalette sana. . .

15
0
yanıtYanıtla
başbuğ nihal atsız:

fakirler domuz gibi üremeye devam ettikçe bu memleket düzelmez. . . daha cahil, daha eğitimsiz, her seye şükredip sorgulamayan bir arap toplumuna hızla dönüşüyoruz

3
9
yanıtYanıtla
Vatansever:

Böyle yüreği güzel esnaflara ve Vatanseverlere Selam olsun. Umut Işığı ve Duamız daim olsun.

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title