Haberler

Klopp İçin Sezon Bitmedi

Borussia Dortmund’un teknik direktörü Jürgen Klopp, Bundesliga ikinciliği yolunda önemli bir avantaja sahip olmalarına karşın tedbiri elden bırakmadı.

Dortmundlular Hillsborough'yu unutmadı

Bayern Münih'in haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan etmesiyle ikincilik yarışının büyük önem kazandığı Bundesliga'da en avantajlı ekip Borussia Dortmund. Schalke 04'ün 6 puan önünde 2. Sırada bulunan Dortmund'da teknik direktör Jürgen Klopp, sahip oldukları avantaja rağmen hafta sonu oynayacakları Bayer Leverkusen maçına ciddi bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

"Sezonun bittiği gibi bir fikre asla kapılmıyoruz" diyen Klopp, iyi performans sergilemek için şampiyonluk  yarışında olmanın gerekmediğini söyleyerek,  "Hala almak için mücadele edeceğimiz 9 puan var. İyi bir performans ortaya koymanız için şampiyonluk iddianızın sürmesi şart değil" ifadelerini kullandı.

Bayer Leverkusen'e karşı zor bir maç oynayacaklarını söyleyen Klopp, "Leverkusen'i sonuna kadar zorlamalıyız. Onlar hem bireysel hem de takım olarak kaliteli bir ekipler. İki takım için de zor bir mücadele olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Jürgen Klopp Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title