Haberler

KKTC Ulaştırma Bakanı Taçoy, Ak Partili Ünal'ı Makamında Ziyaret Etti

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal’ı meclisteki makamında ziyaret etti.

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal'ı meclisteki makamında ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Taçoy, TBMM'de AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ile bir araya gelerek Kıbrıs'ta yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Fatih Han Ünal, komisyon çalışmaları hakkında Bakan Taçoy'a bilgi verirken, Bakan Taçoy da, Kıbrıs'ta bakanlığının yaptığı çalışmaları anlattı. Ünal, Bakan Taçoy'a TBMM'yi simgeleyen plaket verirken, Taçoy ise Ünal'a, Kuzey Kıbrıs'ın el sanatları ile hazırlanmış bir tablo hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatih Han Ünal Ak Parti Kıbrıs Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title