Haberler

Şarkıcı Yunus Bülbül'den bomba iddia: Müslüm Gürses'i öldüren Muhterem Nur'dur

Güncelleme:

KKTC'de özel bir kanalda bir programa katılan sanatçı Yunus Bülbül, ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur tarafından öldürüldüğünü ileri sürerek gündeme bomba gibi düştü.

KKTC'de yayın yapan bir TV programına konuk olan ünlü müzisyen, oyuncu Yunus Bülbül, 'Gürses-Nur aşkının derinliğinden' bahsedilmesi üzerine ' Müslüm Gürses'i öldüren de Muhterem Nur'dur' ifadelerini kullandı.

SUNUCU BOMBA İDDİAYA SESSİZ KALAMADI

Program sunucusu Fahriye Özay da Bülbül'ün sözlerine tepki gösterdi. Özay, Bülbül'ü, "Lütfen böyle konuşmayalım, bunları konuşmayalım" diyerek uyardı. Gürses'in yakın arkadaşı Yunus Bülbül de sözünü tamamlaması gerektiğini, ilk defa böyle bir açıklama yaptığını belirterek, "Neyse boş ver. Ama biz Müslüm Baba ölmeden önce Londra'ya gittik. Londra'dan sonra eve geldik. 'Ne oldu abla Müslüm Baba'ya?' dedim. Hastaneye götürdük, hiç bir şeyi yoktu. Yemin ediyorum" dedi. Öte yandan Müslüm Gürses hayranları sanatçı Bülbül'e sosyal medyadan tepki gösterdi.

Şarkıcı Yunus Bülbül'den bomba iddia: Müslüm Gürses'i öldüren Muhterem Nur'dur

7 YIL ARAYLA VEFAT ETTİLER

Türk müziğinin usta isimlerinin başında gelen Müslüm Gürses, 3 Mart 2013'te akciğer ve kalp yetmezliği tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Gürses'in eşi Muhterem Nur ise geçtiğimiz mart ayında böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

KKTC'de TV programına katılan Yunus Bülbül'den 'Müslüm'ü öldüren Muhterem Nur'dur'...

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Müslüm Gürses Muhterem Nur Kıbrıs Haberler

500

Yorumlar (35)

minik:

KADIN HAYATTA DEGiL NASIL OLSA DAVA ACAMAZ DiYE RAHATCA iFTiRA AT BAKALIM

49
4
yanıtYanıtla
Dingilmisin:

Bir şey biliyorsan söyle , fitne .öikarmaya lüzüm yok

47
3
yanıtYanıtla
Yahya:

Durmak yok, iftira atmak var.

34
3
yanıtYanıtla
........:

ULAN NASIL INSANLARSINIZ. ÖLÜYE SAYGINIZ OLSUN.

23
2
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

GÜNDEM OLMAK İSTEYENLER GÖRÜYORUM

18
2
yanıtYanıtla
...25:

Madem biliyordun kadinin ölmesini niye bekledin ayyy insanlar gerçekten kotu

17
1
yanıtYanıtla
:

böyle konuşanların gerçekten vicdanı var mı ya Müslüm Gürses Muhterem Nur ölmüş gitmiş bunlara gerek var mı; piyasada unutulunca ya da para etmeyince kendini çamura bulamanın mantığı yok böyle şeyler hem dinen hem vicdanen günahtır ayıptır o kadar doktorlar çabalarken bir kendisi mi teşhis koyuyor adam sahada top koşturuyor sapa sağlam vakit geldi mi ne top ne tüfek anında ölüyor insan öyle sağlamdı bir şeyi yoktu beraberdik bunların hepsi hikaye Allah her ikisininde taksiratını af etsin

15
1
yanıtYanıtla
HAYA:

Böyle bir şey varidiyse bu zamana kadar niçin sustun yoksa korktunmu

14
1
yanıtYanıtla
yunus:

kanıtlayacaksan yunus bülbül malı konuş kanıtlamayacaksan saçmalama

14
1
yanıtYanıtla
Fedai:

Bunu herkes biliyor.

4
11
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title