Haberler

Kızıl: Genç'i Esefle Kınıyorum ve İstifasını İstiyorum

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Basın Sözcüsü Ahmet Genç'in Yaptığı Sert Açıklamaya Tepki Göstererek, ''ahmet Genç'i Esefle Kınıyorum. Kendisi Basın Sözlücüğü Görevinden Alınmıştır. İstifasını Vermesi...

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Basın Sözcüsü Ahmet Genç`in yaptığı sert açıklamaya tepki göstererek, ``Ahmet Genç`i esefle kınıyorum. Kendisi basın sözlücüğü görevinden alınmıştır. İstifasını vermesini istiyorum`` dedi.

Daha önce, ``Yorum yapmak istemiyorum. Allah akıl fikir versin`` diyen Başkan Kızıl, Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Ahmet Genç`in yaptığı açıklamayı esefle kınadığını belirterek, şöyle dedi:

``Şu bilinmelidir ki, Bursaspor partilerüstü bir yerdir. Bursaspor`un ismi siyasetle hiçbir noktada kesişmemektedir. Tüm kentin ve tüm Bursasporluların takımıdır. Kendisinin kişisel beklentilerini Bursaspor`un ismini kullanarak açığa çıkarması son derece yanlıştır. Bursaspor`un birilerinin borazanı olması ifadesi ahlak dışı bir ifadedir. Bu nedenden dolayı Disiplin Kurulu`nu göreve çağırıyoruz. Daha önce de kendisinin bazı kişileri hedef alan gereksiz açıklamalarını `kol kırılır yen içinde kalır` misali açıklamamıştık. Yönetim Kurulu`ndaki diğer arkadaşlarımla da görüştüm. Artık kendisiyle çalışmak istemiyorum ve istifasını istiyorum. Trabzonspor maçına kadar da istifa için beklemesine gerek yoktur. Bugünden itibaren de basın Sözcülüğü görevinden alınmıştır.``

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title