Haberler

Kız Meslek Lisesi Geri Kazanılan Ev Eşyaları Sergisi Açtı

Gediz Kız Meslek Lisesi'nde, 2013-2104 Eğitim-Öğretim Yılı El Sanatları Kursunda geri kazanılan eski ev eşyalarının yılsonu sergisi açıldı.

Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz ve eşi Dr. Yasemin Yılmaz tarafından açılışı yapılan sergiye ilçe daire amirleri ve eşleri ile vatandaşlar katıldı.

Gediz Kız Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Aslan, sergi açılışında yaptığı konuşmasında, kursiyerlerin kullanılmayan ev araç ve gereçlerini yeni bir tasarımla boyayarak kullanılır hale getirmesiyle hem aile bütçesine katkı sağladığını, hem de güzel bir vakit geçirerek el becerilerini geliştirdiklerini söyledi.

Okul Müdürü Mustafa Aslan, "Yapılan bu çalışma ile kursiyerlerimiz çocuklarına çeyiz hazırlamanın sevincini yaşadılar" dedi.

Kaymakam Mehmet Yılmaz'ın eşi Dr. Yasemin Yılmaz, sergiyi çok beğendiğini ve el sanatlarının yaşatılması anlamında güzel bir çalışma yapıldığını belirterek, El Sanatları Öğretmeni Hatice Karaoğlu'nu ve Okul Müdürü Mustafa Aslan'ı tebrik etti.

Kursiyerler de, gezenlerin büyük beğenisini kazanan kurs ve serginin gelecek sene de devam etmesini istediler. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yasemin Yılmaz Mustafa Aslan Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title