Haberler

Kız İsteme Cinnetinde 'Erken İsteyelim' İddiası

Kız isteme cinnetinde 'erken isteyelim' iddiası Adana'da kız isteme meselesi yüzünden çıkann cinnet katliamında hayatını kaybedenlerin cenazelerinin otopsisi devam ediyor Cenazeler, işlemler tamamlanınca bugün yakınlarına teslim edilecek Emekli valinin bir yakını kız istemenin ayın...

Kız isteme cinnetinde 'erken isteyelim' iddiası

Adana'da kız isteme meselesi yüzünden çıkann cinnet katliamında hayatını kaybedenlerin cenazelerinin otopsisi devam ediyor

Cenazeler, işlemler tamamlanınca bugün yakınlarına teslim edilecek

Emekli valinin bir yakını kız istemenin ayın 10'unda gerçekleşeceğini ancak Denizhan Dener'in ayın 10'undan önce yapılması konusunda ısrar ettikten sonra katliam yaptığını anlattı

ADANA - Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, kız isteme meselesi yüzünden çıkan cinnet katliamında hayatını kaybeden 6 kişinin cenazelerinin bugün yakınlarına teslim edileceğini açıkladı.

Medikal işiyle uğraşan ve annesi babası henüz küçükken hayatını kaybeden Denizhan Suphi Dener'in, sevgilisi Z.K.'yi istemesi için tartışıp öldürdüğü emekli vali olan eniştesi İsmet Metin ile eşi olan halası Nurşen Metin (68), kızı Senem Metin (41), diğer halası Gönül Cengiz ve kuzeni Suphi Cumhur Cengiz'in cenazelerine Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılıyor.

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan da morga gelerek incelemelerde bulundu. Otopsi işlemlerinin devam ettiğini bildiren Yeldan, "Ateşli silahlı yaralanmalarına bağlı soruşturma işlemleri devam ediyor. Aile arasında bir görüşme var. Bir kız isteme hadisesi var. Bununla ilgili soruşturmamız devam ediyor. İlerleyen aşamalarda ayrıntılı açıklama yapacağız. Cenazeler bugün teslim edilecek" dedi.

Emekli vali İsmet Metin'in bir yakını, olay hakkında henüz net bir bilgi sahibi olmadıklarını belirterek, "Kız isteme olayı ayın 10'unda gerçekleşecekti ancak Denizhan Dener ayın 10'undan önce yapılması konusunda ısrar ettikten sonra katliam yaptı" diye konuştu.

Öte yandan, emekli vali İsmet Metin'in emniyette ifade veren kızı Didem Metin de cenazeleri teslim almak üzere morga geldi. Didem Metin'in yakınlarıyla birlikte morgda gözü yaşlı bekleyişi sürüyor.

(NPR-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

İsmet Metin Ali Yeldan Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title