Haberler

Küçük kıza tacizde bulunan yaşlı adam hakkında soruşturma başlatıldı

Güncelleme:

Gaziantep'te, yanına çağırdığı küçük kıza tacizde bulunan yaşlı adam polis ekipleri tarafından tespit edildi ve hakkında işlem başlatıldı.

Gaziantep, yanına çağırdığı küçük kıza tacizde bulunduğu iddia edilen kişi emniyet tarafından tespit edildi. İnfial yaratan görüntülerin ardından harekete geçen emniyet yaşlı adam hakkında işlem başlattı.

Gaziantep'te yaşlı adamın oturduğu merdivende yanına çağırdığı küçük kıza sarılmaya çalışıp bacağına dokunduğu görüntüler büyük tepki topladı. Görüntülerin ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece geç saatlerde küçük çocuğa tacizde bulunduğu iddia edilen kişinin kimliğini tespit etti.

ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI

Konuyla ilgili adli süreç başlatılırken, Gaziantep Valiliği'nden de konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "18.07 2020 tarihinde bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında 'Gaziantep'te yaşlı bir adam yanına çağırdığı küçük kız çocuğunu taciz etti' şeklinde yer alan haberle ilgili olarak yapılan araştırmada; görüntülerde yer alan bölgenin ilimiz sınırlarında olduğu anlaşılmıştır. Konuyla ilgili görüntüler ihbar kabul edilerek habere konu şahsın kimliği tespit edilmiş ve adli süreç başlatılmıştır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

1234:

Elhamdülillah Müslümanım der yırtar. Devir onların devri çünkü

17
54
yanıtYanıtla
fikir var mı siz de?ayrıca bakılınca hiç:

ne alakası var. nasıl bir mantık var siz de böyle. genelleme yapmak doğru değil. ayrıca baktığımız zaman ne tarihte ne de şimdi. . devir hiç bir zaman müslümanların devri olmamıştır. müslüman her zaman zulüm görmüştür. . peygamberimiz dahil. .

yanıt8
yanıt1
tamer:

yorumunuz çok şerefsizce böyle pislik ve aşağılık davranışları müslümanlıkla nasıl yan yana getirirsiniz.

yanıt4
yanıt1
1234:

Yarası olanlar gocunmuş.

yanıt1
yanıt0
1:

Dindar toplumlar hangi coğrafyada olursa olsun yobazlık ile baş gösteren ve kadına, kız çocuğuna saygı göstermeyen eğitim düzeyi yerin altına kadar inen toplumlara dönüşmektedir.

8
30
yanıtYanıtla
Sebo:

Dindan toplumla ne alaka vatikanda bu olaylar olmadımı bu gün çinde hindistanda yokmu bu olaylar git dinsizliğini başka yerlerde kus

yanıt4
yanıt0
2:

1: senin gibi beyni sulanmış akıldan yoksun kişiler suçu islama atar asıl senin gibi niyette olan dengesizler bu kisvenin arkasına saklanarak yapar suçu islamda değil insanda ara öteki dünyanı perişan etme!!!

yanıt2
yanıt0
1:

Ne kadar bilgiden yoksun bir yorum

yanıt0
yanıt0
tades:

böyle adamların yüzünden insan en yakınının çocuklarını bile sevemez oldu böyle insanların cezasını herkes çekiyor insanlar her çocuklarını sevene tereddütle ve şüpheyle bakıyor

24
0
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Kötü bir şey yapmış gibi durmuyor. Çocukları her sevene o gözle bakarsak kendi çocuğumuzu dahi öpemeyiz. Biraz durumlarıda abartmayalım gibi geliyor

14
8
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title