Haberler

Kıvanç Talıtuğ, Başak Dizer'le Paris'te Dünyaevine Girdi

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ, stilist sevgilisi Başak Dizer'le bugün Paris'te evlendi. Tatlıtuğ, nikahına gelen davetlileri, 4 gün Paris'te ağırlayacak.

Genç kızların gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ ve aynı projede tanışıp aşk yaşamaya başladığı Başak Dizer, bugün nikah masasına oturdu. Çiftin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenecekleri iddia ediliyordu ancak nikah tarihinin 19 Şubat olarak belirlediği ortaya çıktı.

ANNESİ NİKAHI 3G SİSTEMİYLE İZLEDİ

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, bugün evlendi. Tören, Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin düğününe katılan 40 kişilik grup, 18 Şubat'da Paris'e uçtu. Ekipte Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi Cem Tatlıtuğ, küçük kardeş Tugay Tatlıtuğ ve eşi, yakın dostları Kıvanç Kasabalı ile eşi Sedef Avcı ile arkadaşı Gökhan Uyan vardı. Anne Nurten Tatlıtuğ, sağlık sorunları nedeniyle Paris'te gerçekleşecek düğüne katılamadı. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ, annesine nikah anını 3G sistemiyle canlı olarak izletti.

ÇİFTİN NİKAHINDAN İLK KARELER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftnin Paris'te kıydığı nikahtan ilk görüntüler de gelmeye başladı.



SNEİJDER KIVANÇ TATLITUĞ İÇİN İZİN İSTEDİ

Davetlileri 4 gün Paris'te ağırlayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ'un özel misafirleri arasında Sneijder-Yolanthe çifti de var.

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Ekranların gözde oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, 1983 doğumludur.Best Model of Turkey ve Best Model of the World gibi yarışmalarla adını duyuran Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuk kariyerine Gümüş adlı diziyle başlamıştır. Performansıyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu, Mehmet karakteriyle adından söz ettirmiştir. Ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Oyunculuk kariyerindeki asıl çıkışını Aşk-ı Memnu ile yapan Kıvanç Tatlıtuğ, 2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır.

BAŞAK DİZER KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Başak Dizer, Mimar Sinan Üniversitesi Moda bölümü mezunudur. Bir dönemin en çok konuşulan dizisi Aşk-ı Memnu'da stil danışmanlığı yapan Başak Dizer, dizinin başrol oyuncularından Kıvaç Tatlıtuğ'un elbiselerini tasarlamıştır. Londra da Central Saint Martins de moda eğitimi aldıktan sonra Vakko ve Vakkorama da baş tasarımcı asistanı olarak görev alan Başak Dizer, ilk evliliğini Oren Fransez ile yapmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Cem Tatlıtuğ Paris Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

ahmet:

4 ay sonra boşanırlar. . Allah rızası gözetilmeden yapılan evlilikler uzun sürmüyor fazla. .

56
9
yanıtYanıtla
Muzaffer külekoğlu:

Bunlara yazıklar olsun ama bir gün mutlaka mevlaya hesap. Ererkler

32
7
yanıtYanıtla
Fransiz asilli bir damatimiz oldii:

Kilisedemi evlendiler yoksa....

6
2
yanıtYanıtla
Ezo:

Nedense bir kac aya bosanacaklarmis gibi geliyor

7
1
yanıtYanıtla
tornacıMobil-ANDROID:

parayı türkiyede kazanıyor pariste götürüp yiyor karaktersiz

4
1
yanıtYanıtla
Ab:

Gelin kaynana başlamış bile madem anne gelemiyor türkiye de yapaydı nikahı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title