Haberler

Kitabı Okudu Ödülü Kazandı

Erzincan'ın Kemah İlçesi Kaymakamlığınca Öğrenciler Arasında Kitap Okumanın Yaygınlaştırılması ve Okuma Alışkanlığı Kazandırılması Amacıyla Bir Süre Önce Başlatılan "Kitap Okuyana Ödül Bizden" Kampanyası Tamamlandı. 400 Öğrencinin Katıldığı ve 20 Gün Süren Kampanya Sonunda Kategorilerinde Derece Alan Öğrencilere Ödülleri Düzenlenen Törenle Verildi.

Erzincan'ın Kemah ilçesi kaymakamlığınca öğrenciler arasında kitap okumanın yaygınlaştırılması ve okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla bir süre önce başlatılan "Kitap Okuyana Ödül Bizden" kampanyası tamamlandı. 400 öğrencinin katıldığı ve 20 gün süren kampanya sonunda kategorilerinde derece alan öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Kemah Kaymakamı Eyüp Çalışır, ödül töreninde yaptığı konuşmada,20 gün süren kitap okuma kampanyasına ilçe merkezindeki 3 okuldan toplam 400 öğrencinin katıldığını belirtti. Çalışır;"Kampanya süresince Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği başta 100 Temel Eser olmak üzere toplam bin 78 adet kitap okunmuştur. Bu kampanyanın düzenlenmesindeki amaç, öğrencilerimizin düşünsel ve ruhsal bakımdan olgunlaşmasını sağlamak, kitap okumayı yaygınlaştırmak, okuma laışkanlığını ve zevkini kazandırmaktır. Düzenlenen bu kampanyaya ilçemizdeki Necati Bey İlköğretim okulu, Kemah Yatılı Bölge İlköğretim Okulundan birinci ve ikinci sınıf öğrencileri ile Kemah Lisesi öğrencileri katılmıştır. Öğrencilerimizin yaş ve öğrenim durumları göz önüne alınarak, her iki gruptan birincilerine yarım altın, ikincilerine çeyrek altın olmak üzere 10 öğrencimize ödül verilmiştir"dedi.

(BA-İRT-Y)

21.12.2007 10:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title