Haberler

    Kısmet By Ayşe & Milka'dan "Hayat 1 Mucize" Koleksiyonu

    ”Hayat Bir Mucize” koleksiyonuyla “Kısmet” iniz mucizelerle dolu olsun…

    Mücevher sektöründe güncel tasarımlarıyla beğeni toplayan ve dünyaca tanınan bir marka olan "Kısmet By Milka" bir ilke imza atıyor. Samimi, sıcak yazıları ve kamuoyuna yön veren röportajlarıyla dikkat çeken Ayşe Arman işbirliğiyle yaratılan "Hayat 1 Mucize" koleksiyonu, birbirinden özel ve eşsiz tasarımlardan oluşuyor.

    "Doğum", "Aşk" ve sevdiklerimizi "Koruma" içgüdülerimiz gibi en temel duygulardan esinlenerek hazırlanan "Hayat 1 Mucize" koleksiyonu, 14 ayar altın, gümüş ve değerli safir taşlarından oluşuyor. İlk defa gümüş ve altının bir arada kullanıldığı koleksiyonda yer alan mücevherler, özgün tasarım özelliğini kanıtlayan "Kısmet" markasının farkını, Ayşe Arman birlikteliğiyle bir kez daha ortaya koyuyor. 10 - 25 Ekim 2012 tarihleri arasında sadece lidyana.com' da satışa sunulacak olan "Hayat 1 Mucize" koleksiyonuna, 25 Ekim'den sonra tüm satış noktalarından sahip olabilirsiniz.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Ayşe Arman Milka Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title