Haberler

    Kıskanmak yerine daha iyisini yapmayı denesek mi?

    Güncelleme:

    Bu fotoğrafların biri gerçek Zeki Müren'e ait.Spor yapıyor, kürek çekiyor, pedal çeviriyor ve tüm bunları yaparken çekilen videoda günlük rutinini anlatıyor.

    Bu fotoğrafların biri gerçek Zeki Müren'e ait.

    Spor yapıyor, kürek çekiyor, pedal çeviriyor ve tüm bunları yaparken çekilen videoda günlük rutinini anlatıyor.

    Diğer fotoğraf karesi ise çok tartışılan banka reklamına ait. Zeki Müren'i Çağlar Çorumlu canlandırıyor. Benzer aksiyonlar var reklam filminde.

    Ama nedense reklam çok tartışılıyor, eleştirinin dozu birileri tarafından her gün artırılıyor.

    Zeki Müren'in varisleri bu işe el atsın...

    Sanat güneşimizi rezil ettiniz...

    Mirasına saygısızlıktır bu!

    Bu resmen bir akıl tutulması...

    Ne olmuş EFENDİM...

    Zeki Müren bir reklam filminde canlandırıldıysa?

    Ne olur EFENDİM...

    Senaryo biraz uçuk kaçıksa?

    Niye kızıyorsunuz EFENDİM...

    Resmen bir 'Tanrılar kurban istiyor' durumu var burada. Bu haftaki kurbanımız Çağlar Çorumlu ve reklam filmi oldu.

    -Ne meraklıyız ilk taşı atmaya...

    Nasıl seviyoruz eleştirmek için eleştirmeyi...

    Baksanıza Zeki Müren hayattayken böyle videolarda kendisi oynuyormuş. Evinde spor yaparken, yemek yerken, kedisini severken görüntüleri var büyük ustanın.

    O yüzden eleştirmek yerine araştıralım.

    Zeki Müren bir hiciv aşığıydı bilelim.

    İşte tam da sizler yüzünden...

    Ohhh, reklamın şarkısı çok sempatik olmuş...

    Ohhh, reklamdaki Zeki Müren müthiş taklit edilmiş...

    Ohhh, sahneler, kurgu falan alkışlık iş olmuş...

    Kıskanmak yerine daha iyisini yapmayı denesek mi?

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Çağlar Çorumlu Zeki Müren Banka Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title