Haberler

Kısıtlamaya uymayan gence ve kimliğini getirerek yasağı delen arkadaşına ceza kesildi

Güncelleme:

Tüm Türkiye'de saat 20.00 itibarıyla sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Kısıtlamasının ilk dakikalarında kurallara uymayan 7 kişiye cezai işlem uygulandı. Ceza kesilenlerden biri, "Haberimiz yok, kömür almaya çıkmıştık" dedi. Kimliği olmayan bir şahıs ise, kimliğini arkadaşından isteyince her ikisine birden dışarıda oldukları için ceza kesildi.

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla beraber denetimlerine başladı. Kurallara uymayarak dışarı çıkan toplamda 7 kişiye cezai işlem uygulandı.

"KÖMÜR ALMAYA ÇIKMIŞTIK"

Cezai işlem uygulanan Emin D, "Haberimiz yok, kömür almaya çıkmıştık" diye kendisini savundu.

ARKADAŞININ KİMLİĞİNİ GETİRENE DE CEZA

Sokakta gezen Abdülkerim E. (24) de ekiplerce durduruldu. Üzerinden kimlik çıkmayan ve nüfus cüzdanının evde olduğunu söyleyen Abdülkerim E'den, kimliğinin fotoğrafını evdeki arkadaşının atması istendi. Abdülkerim E'nin arkadaşı Deham E. ise olayı yanlış anlayıp arkadaşının kimliğini evden alıp yanına geldi. Kurallara uymayan Deham E'ye de cezai işlem uygulandı.

7 KİŞİYE 22 BİN LİRA CEZA

Gerçekleştirilen uygulamalarda, 7 kişiye toplam 22 bin TL cezai işlem uygulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (13)

Lokman demir:

yazık değilmi adamlar inşatta çalışıyor. ve size karşıda en ufak bir saygısızlık yapmadılar. bütün kurumlarda idare diye bişi var yazık yazık üzüldüm şahsen :(

16
3
yanıtYanıtla
cuma:

8 bilmem kac arasi sokaga cikma yasagi varmis da sanki bu zaman icin de sakaga cikmayinca coronavirus bitecek yaw Allah icin birakin bu sacmaligi boyle uygulamyla ne faydasi olacak milete ya tam sokaga cikma yasagi vereceksin ve yahut milleti rahat birak keza kesiyor ngaribanlara kimsede duygu adalet kalmadi ya insan elini vicdanina katar ben ne yhapiyorum der uzmeyin milleti zaten milletin kan agliyor 1 ay boyunca kimsenin evden cikmasi lazimki bu coronavirus hastaligi son bulsun boyle 1ve 2 gu

12
4
yanıtYanıtla
KOR:

Devletin kasasında para yok para. Halk cebindeki yastığındaki 3-4 birikimi var onu istiyor. Yoksa maaş ödeyemeyecek. Batış haline girecek. Ama fark ettiyseniz yasak sadece halk kapsıyor. Vekil ve yakınları serbest iktidar yakınlar da serbest. 1 telefon polis hemen o bölgeyi görmezden geliyor. Kısaca adalet de aynı, yaptıkları işte aynı. . . saçma!

yanıt13
yanıt4
Yahya:

Yasaktan haberleri yok ama cep telefon elinde var.

1
8
yanıtYanıtla
Mehmedim:

Kesin cezayı garibanlara...

3
1
yanıtYanıtla
DEVLETİ ANLAYIN BİRAZ:

Halk sadece cumartesi pazar eğleniyor. AVM''ler doluyor. Ama; çalışanlar 10''a kadar yerlerine ulaşmış oluyorlar. Ayrıca yine çalışanlar 8''den sonra çıkıyorlar. Ayrıca bulaşma riski yüksek işletmeler öncelikli olarak kapatıldı. Hareketliliği -15 azaltarak hastane kapasitelerini rahatlatıyorlar. Devlet düzeni bozmadan halkı kendi özgür iradesine bırakmak istiyor ama, ceza kesilince yine devlet suçlu gözüküyor ben de bunu anlamıyorum.

0
4
yanıtYanıtla
Yahya:

Muaaha ha haha hehe he. . . !

2
0
yanıtYanıtla
Ali:

Getirene ceza şov. .

2
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ADAM AKILI YASAK YAPTIKLARI YOK 8 DEN SONRA YASAK. YAP ABİ 3 HAFTA O ZMN ESNAFIN NORMAL SEKTORDE CALISAN INSALARIN HAYATLARINI BITTIRDILER BE OLAN GARİBANA OLUYOR ZENGİNE BİSEY OLDUGU YOK

1
0
yanıtYanıtla
Mert:

Komedi gibi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title