Haberler

Kısıtlamada silahla vurulan adamın tepkileri pes dedirtti: Çek çek, haberlere yolla

Güncelleme:

Sakarya'da sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen dışarıda olan bir kişi, şüpheli ya da şüpheliler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan şahıs kanlar içinde hastaneye getirildiği sırada gazetecilere, "Çek çek, haberlere yolla" dedi. Şahsın bu tepkisi ise herkesi şaşırttı.

Olay, gece saatlerinde Kocaeli'nin Erenler Küpçüler Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolda yürüyen Y.U. isimli genç, henüz ismi öğrenilemeyen şüpheli ya da şüpheliler tarafından silahla vuruldu.

Y.U. ayağından vurularak yaralanırken, şüpheli veya şüpheliler olay yerinden kaçtı. Silah sesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince yaralı genç, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

"ÇEK ÇEK HABERLERE YOLLA"

Yaralı Y.U., sağlık ekiplerince hastaneye getirildiği esnada kendisini görüntüleyen gazeteciye poz verip daha sonrasında ise gülümseyip, "Çek çek, haberlere yolla" diyerek şaşırtırken, polis ekipleri ise olay ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sakarya Erenler Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title