Haberler

2 başarılı oyuncu Kırmızı Oda dizisine dahil oldu

Güncelleme:

TV8'in en çok izlenen dizisi Kırmızı Oda'nın 17'nci bölüm fragmanı yayınlandı. Başrolünde Binnur Kaya'nın oynadığı Kırmızı Oda'nın yeni bölümüne Aslıhan Gürbüz ve Bülent Seyran konuk oyuncu olarak dahil olacak.

Yayınlandığı ilk günden bu yana geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kırmızı Oda her yeni bölümüyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Senaryo gereği sık sık ünlü oyuncuların konuk olduğu diziye son olarak iki isim daha dahil oluyor.

2 SÜRPRİZ İSİM

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı Kırmızı Oda'nın 17'nci bölüm fragmanı yayınlandı. 25 Aralık Cuma akşamı ekranlara gelecek olan Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde Ufak Tefek Cinayetler dizisinde önemli bir başarı yakalayan Aslıhan Gürbüz ile Bülent Seyran konuk olacak.

2 başarılı oyuncu Kırmızı Oda dizisine dahil oldu

BONCUK'UN HİKAYESİ İŞLENECEK

Öte yandan dizide geçtiğimiz haftalarda diziye katılan Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk karakterinin hikayesi işlenmeye devam edilecek.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Banu Kiremitçi Bozkurt Aslıhan Gürbüz Bülent Seyran Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Mustafa sANdal:

Çok yaşayın

2
0
yanıtYanıtla
tosun:

oh my god, oh my god, oh my god

0
0
yanıtYanıtla
DELİ VELİ:

Ne kaa güzel ne kaa güzel usman aga pehlivanlar çıksın meydana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title