Haberler

Kırmızı Halıda En Çok Onlar Konuşuldu

Kırmızı halıdaki şıklık yarışının en az filmler kadar çok konuşulduğu bir Oscar töreni daha geride kaldı.

Bu yıl 83'üncü kez düzenlenen Oscar Ödül Töreni, rüzgar gibi geldi geçti... Türkiye'de sabaha karşı ekrana gelen tören, benim gibi milyonlarca kişiyi ekrana kilitledi. Tüm dünyadan yazılı ve görsel basının büyük ilgisini çeken tören, sosyal medyada da en çok konuşulan konuların başında yer aldı. Kırmızı halıda yürüyen Hollywood yıldızlarının ve kıyafetlerinin, en az yarışan filmler kadar ilgi çektiği Oscar gecesinde, yine birbirinden şık aktrisler ön plandaydı.

AKADEMİ OYLAMA YAPTI

Oscar'ları dağıtan Amerikan Film Akademisi, törenin en şık ismini bulmak için 'The Academy' başlıklı Twitter sayfasında bir oylama yaptı. Çıkan sonuçlar, çoğunluğa göre pek de şaşırtıcı değildi. Törende 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Jennifer Lawrence ; pembe renkli kabarık kostümüyle gecenin en beğenilen isimlerinden biri oldu. Onu beyaz kuyruklu kostümüyle Charlize Theron takip etti. Benim favorim de, bu iki isimdi... Dünya gündeminde bunlar konuşulurken, bu sene yıldızların kıyafet seçimleri birçok Türk tasarımcıda hayal kırıklığı yarattı. Cengiz Abazoğlu, Dilek Hanif, Özgür Masur, Bahar Korçan ve Özlem Kaya; ünlü oyuncuların Oscar kıyafetlerini GÜNAYDIN için yorumladı. Anne Hathaway'i eleştiren tasarımcılar, Charlize Theron'a tam not verdi.

DİLEK HANİF:

Watts elbiseyi çok iyi taşıdı

Açıkçası Oscar töreninin bu yıl pek iyi geçmediğini düşünüyorum. Gecenin enerjisi düşüktü; davetliler de özensizdi. Tasarımcıların çalışmaları açısından da zayıf bir yıldı. Jennifer Lawrence, çok şık bir Dior elbise giymişti ama prova yapmadan giydiği için elbise üzerine oturmamıştı. Charlize Theron, hepimizin bildiği bir model tercih etmesine rağmen, bunu çok iyi taşımayı başardı. En azından elbise, üzerine tam oturmuştu. Naomi Watts, gümüş renkli Armani elbiseyi çok iyi taşıdı. Elbisenin kumaşı sade ve hoştu; yaka kesimi de çok farklıydı.

BAHAR KORÇAN:

Favorim Charlize

Elbiseler, takılar, saç ve makyajlar abartıdan uzaktı. Benim favorim, Charlize Theron oldu. O kadar güzel ki; gözlerimi ondan alamadım. Jennifer Lawrence'ın Dior elbisesini beğendim ama elbisenin göğüs kısmı oturmamıştı. Gece boyunca çekiştirip durdu. Bence gecenin en kötü giyinen ismi Kristen Stewart'tı. Yataktan kalkıp gelmiş gibi özensiz görünüyordu.

ÖZLEM KAYA:

Hem sade hem de şıktı

Bu yıl kırmızı halıda iddialı bir kıyafet göremedim. Bu kez favorim yoktu. Jennifer Lawrence'ın elbisesini çok abiye buldum; bence fazla ağırdı. Anne Hathaway de çok kötü bir tercihte bulunmuştu. Sadeliği ve şıklığıyla Charlize Theron göz doldurdu. Makyajı ve saçı çok güzeldi.

CENGİZ ABAZOĞLU:

Lawrence'ın Dior elbisesini beğendim

Genel görüntüye baktığımda; aktrislerin elbiselerinin içinde rahat davranamadıklarını gördüm. Sönük bir kırmızı halıydı. Yıldızların çoğu, ünlü tasarımcıların kostümleri giydirilmiş birer askı gibiydi. Son birkaç yıldır, kırmızı halıda beni çok heyecanlandıran bir elbise olmadı. Bu yıl ise Jennifer Lawrence'ın pembe elbisesini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Nicole Kidman'ın tercihini de beğendim. Diğer yandan, Kristen Stewart ve Salma Hayek'in elbiseleri çok kötüydü. Jennifer Aniston da gecenin kötü giyinenleri arasındaydı.

ÖZGÜR MASUR:

Beklediğim kırmızı halı büyüsü yoktu

Organizasyon bu yıl da büyüleyiciydi fakat kostümler konusunda aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Beni büyüleyen elbise çıkmadı ama beğendiğim birkaç tasarım oldu. Kıyafeti güzel olmasına rağmen üzerine yakışmamış olan isimlerden biri Charlize Theron'du. Elbise sade ve şık olmasına rağmen beni etkilemedi. Bu yıl kıyafetler yerine, filmlerin daha çok konuşulduğu bir Oscar izledik bence. Beklediğim kırmızı halı büyüsünü bulamadım ben.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Jennifer Lawrence Charlize Theron Türkiye Dior Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title