Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Lüleburgaz Belediyesi yaya geçitlerini yenileniyor.

Lüleburgaz Belediyesi yaya geçitlerini yenileniyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul önlerindeki geçitlerde çizgi yenileme çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde gitmeleri için çalıştıklarını belirten İnci, çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü kaydetti.

Çalışmalar kapsamında Lüleburgaz Lisesi, Akım Koleji, Lüleburgaz Ortaokulu, Şaban Öğünç İlköğretim Okulu ve Lüleburgaz Cumhuriyet İlköğretim Okulu önündeki yaya geçidi çizgi çalışmalarının tamamlandığı aktaran İnci, diğer okulların önündeki yaya geçidi çizgilerinin yenilenmesine yönelik çalışmaların da devam ettiğini ifade etti.

Altın Karınca Belediyecilik ödülleri

Lüleburgaz Belediyesi'ne, Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından Altın Karınca Belediyecilik ödülleri verildi.

Lüleburgaz Belediyesi, "Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri" kategorisinde birinci, "Ar-Ge ve İnovasyon" kategorisinde de üçüncü oldu.

Belediye Başkanı Emin Halebak, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmalarının karşılığını aldıklarını söyledi.

Altın Karınca Belediyecilik ödüllerinin, bilim adamları ve özel sektör temsilcilerinin önde gelen isimlerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirildiğini aktaran Halebak, ödüle layık görüldükleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Emin Halebak Şaban Öğünç Lüleburgaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title