Haberler

Kırıkkale'ye Göz Merkezi Açıldı

Kkale'ye Göz Merkezi Açıldı

KKALE'YE GÖZ MERKEZİ AÇILDI

(FOTOĞRAFLI)

SÜLEYMAN YILMAZ

KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale'nin ilk ve tek göz sağlığı merkezi olan İnal Göz Merkezi hizmete girdi. Tıp teknolojisindeki en son cihazlarla donatılan İnal Göz Merkezi, bayram sonrası ameliyathanesinin kapısını da açıyor.

Kırıkkale'de geçtiğimiz günlerde Tıp Fakültesi Hastanesi yanında hizmete giren İnal Göz Merkezi Kırıkkale'de göz alanında yaşanan eksikliği gidermiş durumda. Kırıkkale halkının yakından tanıdığı Göz Doktoru Ali İnal tarafından hizmete açılan, İnal Göz Merkezi, bayram sonrası ameliyathanesinin kapılarını açıyor. Şuan için sadece muayene yapıldığını belirten İnal "20 yıldır bu şehirdeyim. Göz Merkezini Kırıkkale'ye açmanın gururunu yaşıyorum. Beş uzman doktor, 4 personel ve 1 hemşire ile hizmet vereceğiz.

En kısa zamanda bu elimizdeki kadroyu ve hastanedeki diğer eskileri tamamlayarak şehrimize daha iyi bir hizmet vereceğiz" sözlerine yer verdi.

İnal, "Açtığımız göz merkezinde lazer ve miyoba yönelik cihazlar dışında diğer bütün cihazlarımız tamamdır. Kırıkkale halkının yüzde 99'una hizmet verecek şekilde teknik donanım ve cihazlarımız var. Artık halkımız Ankara gibi illere gitmeyecek. Sağlık alanında büyük bir atılım içine giren şehrimizde göz konusunda bu eksikliğin giderilmesi ile İç Anadolu'nun sağlık merkezi olma yolunda ilerlediğimizi söyleyebilirim. Artık hizmet Kırıkkale'ye geldi. Katarak ameliyatı, Glukom yani göz tansiyonu, şaşılık,

kapak tedavisi gibi tedavileri yapıyoruz. SSK, Bağ-Kur, emekli sandığı ve çalışanlardan, eşlerinden ve çocuklarından fark alınmıyor. Bayram sonrası ameliyat hanede hizmete girecek randevu sistemi ile çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

(ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title