Haberler

Kırıkkale'de Okul Sporları Hentbol Müsabakaları Sona Erdi

Kırıkkale'de düzenlenen okul sporları hentbol müsabakaları sona erdi.

Kırıkkale'de düzenlenen okul sporları hentbol müsabakaları sona erdi.

2012-2013 eğitim öğretim yılı okul spor faaliyetleri programında yer alan Genç Kızlar Hentbol müsabakaları ile Yıldız Erkekler Hentbol müsabakaları, 25-27 Kasım tarihleri arasında Yenimahalle Behiç Çelik Spor Salonu'nda yapıldı.

Müsabakalara Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Kırıkkale Kız Meslek Lisesi öğrencilerinden oluşan takımlar katıldı. Tek devreli lig usulü ile oynanan maçlar neticesinde Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 3'te 3 yaparak şampiyon olurken, ikinci Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, üçüncü Kırıkkale Kız Meslek Lisesi ve dördüncü ise Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi oldu.

Yıldız erkeklerde 2 takımın katıldığı hentbol müsabakalarında ise Hüseyin Özenen Ortaokulu, rakibi Namık Kemal Ortaokulunu 19-8 yenerek Okul Sporları Yıldız Erkeklerde şampiyon oldu.

Dereceye giren takımlara kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Milli Eğitim Şube Bahattin Kapusuz ile okul müdürleri verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada, tüm halkın spor imkanlarından istifade edebilmeleri için tesislerin 24 saat kullanılabilme imkanlarının olduğunu belirtti.

İl Müdürü Ünlü, kurum olarak yaptıkları çalışmalar hakkında şunları söyledi:

"Delice ilçesine sentetik çim sahası yapımına başlanıldı. Yahşihan ilçesine yapılan Spor Salonu'nun yapımının ise bu yıl sonu ile itibariyle tamamlanacak. Sporcularımıza daha iyi hizmet verebilmek için 2014 yılı Ocak ayı itibariyle bakım onarım çalışmaları da tamamlanmış olacak. ayrıca Gençlik Merkezi'miz tarafından açılmış olan bilgisayar, matematik, İngilizce, ebru sanatı, halk oyunları, tiyatro, mangala, bağlama, gitar ve ritim kursları ücretsiz olarak devam etmektedir. Gençlerimiz istedikleri bu kurslardan rahatlıkla istifade edebilirler." - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Zübeyde Hanım Behiç Çelik Yenimahalle Kırıkkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title