Haberler

Kiralık Aşk Dizisinde Sürpriz Ayrılık

Güncelleme:

Star TV'de yayınlanan sevilen dizi Kiralık Aşk'ta senaryo gereği Ender Sakallı'nın hayat verdiği "Vedat" karakteri şirketten kovularak diziden ayrıldı.

Son dönemlerin en çok konuşulan dizilerinden olan Kiralık Aşk'ta senaryo gereği bir ayrılık yaşandı.

"VEDAT" KARAKTERİ VEDA ETTİ

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent ülgen, Melisa Şenolsun, Leyla Lydia Tuğutlu ve Onur Büyüktopçu gibi isimlerin paylaştığı yapımda Ender Sakallı'nın hayat verdiği "Vedat" karakteri senaryo gereği şirketten kovularak diziden ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ender Sakallı Salih Bademci Barış Arduç Elçin Sangu Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (19)

Urfa Mobil-ANDROID:

Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye!

11
27
yanıtYanıtla
AHMETT:

OYLAR AKP YE

22
13
yanıtYanıtla
oyunu verirken iyi düşününMobil-ANDROID:

hdp=pkk

14
10
yanıtYanıtla
murat:

Hdpli başkanlar pkkya silah taşıdı belediye araçları kazı yapıp bomba yerleştirdi topluca pkklılara canlı kalkan oldular unutma ey ülkem

19
0
yanıtYanıtla
SedatMobil-IOS:

Bu kadar HDPnin üstüne gidiliyorsa demek ki dogru yolda HDP, oyum HDPye nokta

2
10
yanıtYanıtla
çekemeyen anten taksın:

lan mal ne alaka dipsiz koyu mal hdp hdp deyip duruyonuz gazma mahlukat İNADINA AKP İNADINA RTE İNADINA İNADINA

yanıt2
yanıt2
Hissst:

ey azrail senden rica ediyorum, bütün artislerin canini alip dogruca nari cahiime, leven kircanin yanina at.

5
4
yanıtYanıtla
has turkMobil-ANDROID:

akp akp akp baska buyuk yok bunlar size cok hak sahibi eti .lankor insanlar .vatansizlar

4
3
yanıtYanıtla
ANKARA KARA GÜN 10,10,2015 SECiME DORUMobil-IOS:

Bunu. Haber. Yapanın. La olum başka derdinizyokmu

6
1
yanıtYanıtla
DrscofieldMobil-IOS:

Gerçekten gereksiz bir haber olarak görüyorum bunu,kimse kusura bakmasın.bize ne kardesim ayrılmışsa zaten millet anlar bunu.sonuçta bir haberlik kısmı gasp ediyor bu haber.yapmayın sayın yöneticiler yapmayın.halkın daha bilgilendirici haberlere ihtiyacı var.gençlik dizilerinden ayrılan oyunculara değil.bana katılanlar lütfen yorumlara +1 yazsın ki bu durumdan rahatsız olanları görsünler.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title