Haberler

Kiralık Aşk 62. Bölümü Yeni Fragmanı Yayınlandı! Büyük Aşk Alevleniyor

Güncelleme:

Kiralık Aşk 62. bölümü 2. fragmanı yayınlandı. 62. bölümün yeni fragmanında büyük aşk alevleniyor! Kiralık Aşk 61. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.


Yapımcılığını Ortaks Film'in üstlendiği, başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu gibi isimlerin paylaştığı Kiralık Aşk 62. bölümü en son fragmanı bugün yayınlandı. Cuma akşamı 20.00'de ekranlarda olacak 62. bölüme dair detaylar daha da belirginleşti.

KİRALIK AŞK 61. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer - Pamir çekişmesi nihayet sonlandı. Hulusi, kalemi kırdı ve Neriman'ın yaptığı yanına kalmadı. Ömer ve Defne, Defne'ye ilk teklif yaptıkları yerde buluşup, herşeyi bir bir konuştular. İlk günlerden bu yana, neler oldu, nasıl oldu, neler yaşadılar herşey gün yüzüne çıktı. Fuarda ise işler karıştıkça karıştı. Ömer, Defne'ye verdiği öpücük ile sosyal medyada çok konuşuldu.

Kiralık Aşk 62. bölümü cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Özdemir Müjde Uzman Barış Arduç Elçin Sangu TV Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title