Haberler

Sinirli Vatandaş, Kira Parasını Yutan ATM'yi Yumrukladı

Güncelleme:

Ankara'da bir kişi evinin kira parasını yutan ATM'yi yumrukladı. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen vatandaş, müşteri hizmetlerinin kendisine "Vur kır" dediğini ileri sürdü.

Başkent Ankara'da bir kişi, ev kirasını yatırmak istediği sırada parayı yutan ATM'yi yumrukladı.

Alınan bilgiye göre, Samet Kurt isimli bir kişi Sincan Tandoğan Mahalles Billur Sokak'ta bulunan ATM'de ev sahibinin hesabına kirasını yatırmak istedi. ATM kira parasını yutunca Samet Kurt müşteri hizmetlerini aradı.

MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN "VUR KIR" DEDİĞİNİ İLERİ SÜRDÜ

Kurt, müşteri hizmetleri ile tartışarak kendisine 'vur kır" dediklerini öne sürdü. Bunun üzerine öfkesine hakim olamayan vatandaş Bankamatiği yumrukladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri vatandaşı ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Samet Kurt Sincan 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (31)

farebahceli kümespor:

böyle insanlarin büyüksehirlerden sürülmesi lazim ! adamdan cahillik ve beyinsizlik fiskiriyo ! makinayi sökmedigine sükürler olsun !

16
17
yanıtYanıtla
Antiakp:

Kimbilir adamın cebinde belkide başka para yok parayı geri vermeleri 15günü geçiyor ev sahibide anlayışsızsa yazık valla millet ne hale geldi

29
4
yanıtYanıtla
Reis:

Yalan söyleme damadıma sordum herkesin cebi para dolu diyor

yanıt1
yanıt2
SUSUZ KAHTA YOLSUZ GERGERLİ FAHRİ AĞA:

AKILSIZA BAK AKILSIZA MÜŞTERİ SERVİSİNDEN KIR DAĞIT PARÇALA DEMİŞLER ODA YAPMIŞ. İYİKİ KENDİNİ AS DEMEMİŞLER. KENDİNİ AS DESELERDİ DEMEK Kİ KENDİSİNİ ASACAKTI. BRE CAHİL BRE DENSİZ!

9
21
yanıtYanıtla
1453:

Hangi devirde yaşıyon cep telefonundan gönder bunun için hesabın olması yeterli bu hanzo becerememiştir yatırmasını ondan sonrada makineye saldırmıştır

8
19
yanıtYanıtla
zzzz:

hesabında para yoksa nasıl yapacak peki?

yanıt5
yanıt3
misafir:

adam hakli, türkiyedeki bankara iyi bir ceki düzen verilmesi gerekiyor

20
2
yanıtYanıtla
turko:

müsteri hizmetlerii telefon görüşmesi dinlenmmeliii

19
1
yanıtYanıtla
Tim0135:

Adam haklı,dua etsinler şarjörü boşaltmamış bankalar vatandaşı iliğine kadar değil artık kemiğini emiyor, üstüne lakayt müşteri hizmetleri, çalışmayan gıcır gıcır parayı bile defalarca almayan işlevsiz bankamatikler!!

17
2
yanıtYanıtla
çakır:

polis eğitimsiz lan ne vuruyorsun diyor bu polisler yüzünden iki defa mahkemelik oldum milleti polisten soğutuyorlar

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title