Haberler

Kınık Belediyesinin Düzenlediği Deve Güreşleri Yapıldı

Kınık Belediyesi ve Poyracık Deveciler Derneğinin birlikte düzenlediği 27.Poyracık Deve Güreşleri 26 Şubat günü Poyracık Arenasında yapıldı.

Poyracık meydanından Mehter eşliğinde Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün,Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer ,Belediye Meclis Üyeleri,Deve sahipleri ve vatandaşların katıldığı kortej yürüyüşü yapıldı.

Kuranı Kerim okunup ardındanSaygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla halk oyunları gösterisinin ardından başlayan deve güreşlerinde Ege,Marmara ve Akdeniz Bölgesinden gelen 110 deve kıran kırana yarıştı.havanın güzel olması ve girişlerin ücretsiz olması nedeniyle yaklaşık 10 bin kişi güreşleri izledi,Güreşi izleyenler arasında Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün,Kınık eski Kaymakamı Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer,Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer,Kınık ,Kınık Garnizon Komutanı Yusuf Gezer,Kınık Cumhuriyet Savcısı Yusuf Adın,Kınık Emniyet Müdürü Levent Akkaya,Ak Parti Kınık İlçe başkanı Sami Mollaahmet,Ak Parti Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu,Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut,Kınık Belediye Meclis Üyelerşi Daire Müdürleri ve S.T.K. temsilcileri vardı,Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer ve Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sözer güreş alanına girerken vatandaşlara Türk Bayrağı ve Deveci Bezi ve dağıttı.Dereceye girenlere ödülleri Bursa Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözr,Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün,Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sadık Doğruer AK Parti Poyracık Kınık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title