Haberler

Kınalı" Kekliğini 10 Yıldır Yanından Ayırmıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kınalı Keklik ile sahibinin birlikte yürüyüşü- Yeşillikler içerisinde sahibi ile oynayarak eğlenen keklikten görüntü- Evin önünde sahibiyle basamaklardan koşarak sahibini takip ederek yürüyüşü - Yolda yürüyen sahibi ile birlikte yürüyüşü- Sahibinin elinden yem yiyen keklik- Salih Özdemir ile röportaj "Kınalı" kekliğini 10 yıldır yanından ayırmıyor- Van'ın Muradiye ilçesinde yaşayan Salih Özdemir, 10 yıldır evinde beslediği, "Kınalı" adını verdiği kekliğiyle vakit geçiriyor- Özdemir: - "Yumurtadan yeni çıkan yavruları büyüttükten sonra doğaya bırakıyorum.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kınalı Keklik ile sahibinin birlikte yürüyüşü- Yeşillikler içerisinde sahibi ile oynayarak eğlenen keklikten görüntü- Evin önünde sahibiyle basamaklardan koşarak sahibini takip ederek yürüyüşü - Yolda yürüyen sahibi ile birlikte yürüyüşü- Sahibinin elinden yem yiyen keklik- Salih Özdemir ile röportaj "Kınalı" kekliğini 10 yıldır yanından ayırmıyor- Van'ın Muradiye ilçesinde yaşayan Salih Özdemir, 10 yıldır evinde beslediği, "Kınalı" adını verdiği kekliğiyle vakit geçiriyor- Özdemir: - "Yumurtadan yeni çıkan yavruları büyüttükten sonra doğaya bırakıyorum. Bu kekliği de ilk zamanlarda onlarla doğaya saldım ancak gitmedi ve benimle eve döndü" SERACETTİN SEÇKİN - Van'ın Muradiye ilçesinde yaşayan Salih Özdemir, "Kınalı" adını verdiği kekliği 10 yıldan beri yanından ayırmıyor.Çoğu zaman başının üstünde ya da omzunda gezdirdiği keklikle yürüyen Özdemir'i görenler, şaşkınlıklarını gizleyemiyor.Evde ya da bahçede oturduğu sırada gezintiye çıkmak isteyen kekliğin kendisini gagaladığını belirten Özdemir, bir an bile yanından ayırmadığı keklikle arasında sıkı bağ oluştuğunu söyledi.Özdemir, "Kınalı" diye seslendiğinde kekliğin hemen yanına geldiğini ifade ederek, evinde başka keklikler de bulunduğunu ancak "Kınalı" ile arasındaki sevginin hepsinden farklı olduğunu anlattı.Yumurtadan yeni çıkan yavruları büyüttükten sonra doğaya bıraktığını dile getiren Özdemir, şöyle konuştu: "Bu kekliği de ilk zamanlarda onlarla doğaya saldım ancak gitmedi ve benimle eve döndü. Çarşıdan eve geldiğimde sesimi duyduğu an hemen ötmeye başlayıp, yanıma gelmek istiyor. Çocuklarıma nasıl bakıyorsam, ona da aynı şekilde bakıyorum. Eve yorgun ve stresli geldiğimde onunla oynuyorum. Bütün yorgunluğum ve stresim geçiyor."Van keklik Kınalı

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Salih Özdemir Muradiye Kınalı Kültür Sanat Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title