Haberler

Kimse Yok mu Derneği'nden Yaşlılara Bayram Ziyareti

Kimse Yok mu Derneği Adana Şubesi Gönüllüleri, Huzurevlerinde Kalan Yaşlıları Ziyaret Ederek, Bayramlarını Kutladı.

Kimse Yok Mu Derneği Adana Şubesi gönüllüleri, huzurevlerinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Fakir ve yardıma muhtaç insanlara yardım etmek amacıyla kurulan Kimse Yok Mu Derneği'nin Adana şubesi gönüllüleri, Ramazan Bayramı nedeniyle SHÇEK Seyhan Belediyesi Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Yaşlılara dondurma ikram eden dernek gönüllüleri, yaşlıların ellerini öptükten sonra bir süre sohbet ederek onlara moral verdi.

Derneğin Adana Şube Başkanı Mustafa Peker, bir el öpeni dahi olmayan büyüklerin bayramda yalnızlıklarını paylaşmak, duygularını öğrenmek ve ikramda bulunmak amacıyla ziyarette bulunduklarını belirterek, "Onların yüzlerindeki tebessüm, dillerindeki teşekkür ve dualar bizleri fazlasıyla mutlu etti. Onlara bayram sevincini yaşatırken, bizler daha fazla huzur bulduk" dedi.

Ramazan boyunca yaklaşık 25 bin kişiye iftar yemeği verdiklerini hatırlatan Peker, ayrıca bin yoksul aileye gıda paketi ve 200 fakir aileye giyim yardımında bulunduklarını, maddi imkanı olmayan bin öğrenciye de eğitim desteği sağladıklarını sözlerine ekledi.

(HT-MT-MT-Y)

12.10.2007 17:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title