Haberler

Küçük çocuğun çöp konteynerine atıldığı görüntüye tepkiler yağıyor!

Güncelleme:

Yetişkin bir şahsın küçük bir çocuğu çöp konteynerine attığı video sosyal medyada büyük tepki topladı. İran'da çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Kullanıcılar tarafından 'böyle şaka olmaz olsun' başlığıyla yayınlanan videonun ardından harekete geçen Elbruz Valiliği şahısların polis tarafından yakalandığını duyurdu.

İran'da kimliği belirsiz şahsın küçük bir çocuğu çöp konteynerinin içine atması olayı büyük tepkiye yol açtı. Sosyal medyada 'yok böyle şaka, böyle şaka olmaz olsun' başlıklarıyla gündeme gelen video görüntülerinde şahsın küçük bir çocuğun arkasından yanaşarak çocuğu çöp konteynerine attığı görülüyor. Videoyu çeken şahsın ise kahkahalarla güldüğü duyuluyor. Küçük çocuğun ise konteynerin içine düştükten sonra şaşkın şaşkın etrafa baktığı gözleniyor.

VALİLİK HAREKETE GEÇTİ

Sosyal medyada gündeme gelen ve çok büyük tepki toplayan videonun ardından harekete geçen İran Elbruz Valiliği tarafından yapılan açıklamada şahısların polis tarafından yakalandığı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya İran Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title