Haberler

    Kim Milyoner olmak İster yarışmacısının trajik öyküsü Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı

    Güncelleme:

    Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Serdar Mete'nin trajik hayat hikayesi sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı. Geçirdiği trafik kazası sonra hafızasını kaybeden Mete'nin eşi de yaşadıklarını anlatırken zor anlar yaşadı.

    Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı ve ATV ekranlarında yayınlanan programın bu haftaki yarışmacılarından Serdar Mete'nin yaşadığı talihsiz kaza ve sonrasında meydana gelenler herkesi derinden etkiledi.

    KAZA GEÇİRİP HAFIZASINI KAYBETTİ

    Serdar Bey'in trafik kazası sonucu hafızasını kısa bir süre kaybettiğini anlatan eşi hem ağladı hem ağlattı. 1980 doğumlu, aslen Adanalı olan ve yarışmaya Kocaeli'den katılan Serdar Mete, Kocaeli Üniversitesi Satış Yönetimi Bölümü mezunu. 34 yaşındayken geçirdiği bir kaza sonucu hafızasını kaybeden ve şu anda sadece kazadan sonraki 6 yılını hatırlayan Serdar Bey, evli ve 2 çocuk babası. Tıbbi mümessil olarak çalışma hayatına devam eden Serdar Mete, yarışmada ödül kazanırsa bu parayı çocuklarının eğitim hayatı için kullanmak istiyor.

    Kim Milyoner olmak İster yarışmacısının trajik öyküsü Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı

    "KAZADAN SONRA OĞLUMU TANIYAMADIM"

    Serdar Bey açıklamasında "Kazadan sonra kimseyi hatırlamadım. Çocuğumu getirdiler oğlum beni görür görmez üzerime atladı ama 'bu çocuğu götürün tanımıyorum' dedim. Alışmak zorundasın ama pes etmedim. Oğlumla şimdi eskisi gibiyiz" ifadelerini kullandı.

    İMİRZALIOĞLU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

    Serdar Mete'nin eşi ise "Çok zor bir süreç geçirdik. O benim uyuduğumu zannetti ama ben uyumadım. Oğlumun bu süreci en iyi şekilde anlatıp bağlarını kuvvetlendirmek için uğraştım" dedi. Bu sözler karşısında duygusal anlar yaşayan İmirzalıoğlu, şunları söyledi: "Çok güzel anlattınız. Fakat o uyuduğunu zannederken ben uyumuyordum sözü... Eşinizin vefası emekleri gerçekten çok belli. Aile olmak ne kadar önemli. Burada görüyoruz ki siz o aileyi ayakta tutmuşsunuz."

    Kim Milyoner olmak İster yarışmacısının trajik öyküsü Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Kocaeli Üniversitesi Kenan İmirzalıoğlu Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500

    Yorumlar (21)

    zambak:

    kenan imirzalıoğlu da balonmuş bu proğramı sunması ile bunu anladık. kenan ışık ve selçuk yöntemi arıyorum.

    2
    25
    yanıtYanıtla
    GÖKHAN:

    Burdan buna mı vardın zeki çocuk zambak

    yanıt9
    yanıt2
    tv:

    hayatiniz negatif olumsuzluk siyah tuhafsiniz kenen mirzalioglu en iyisi efendi on numara devam.m seyrediyoruzzzz.

    yanıt6
    yanıt1
    Gül:

    Aglamasi sov

    2
    22
    yanıtYanıtla
    xx:

    yeni baba olmuş birisinden bahsediyorsun bu tarz duygusal durumlara tepkisinin bu şekilde olması gayet doğal. herşey pr ve şov değildir. durumu buna göre değerlendirin lütfen insanların günahına girmeye gerek yok.

    yanıt8
    yanıt1
    Hacı:

    Sunucu iştebu kenanbey yine gönülleri fet ettin ingilzcede gönül kelimesinin anlamı yok TÜRK OLMAYAN MÜSLÜMAN OLMAYAN BUNU ANLAYAMAZ ALLAH SAGLIGINI VE KARAKTERİNİ DAİM ETSİN İNŞALLAH İ. K.

    15
    7
    yanıtYanıtla
    Buzkırığı:

    Aynen ama anlayana dimi

    yanıt0
    yanıt0
    Petrol:

    Zorla kaşımayın yazmayın diyorum. Müslüman olmamakla gönül olmuyormu. Ama sözde müslümanlar şunu bilsin ki artık insanlar susmuyor. Kuranı kendide okuyor .çakma hocaların devri bitecek

    yanıt17
    yanıt8
    ABDULLAH:

    BAKARA 118: Bilgiden nasibi olmayanlar da ''Allah bizimle konuşsa ya, yahut bize de bir mucize gelse ya!'' dediler. Bunlardan öncekiler de tıpkı böyle, bunların dedikleri gibi demişlerdi. Onların kalbleri birbirlerine benzedi. Gerçekten de yakîne ermek (hakikati bilmek) isteyen bir kavim için biz mucizeleri çok açık seçik gösterdik.

    16
    1
    yanıtYanıtla
    Buzkırığı:

    Aynen kim ne yapıyosa kendine ucu bize değmesin tamam

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title