Haberler

Kilis'te Gıda Zehirlenmesi (1)

Hakkari'nin Dağlıca Kırsalında Vatani Görevini Yaparak Terhis Olan Kilisli Hasan Korkmaz İçin Verilen Mevlitte Dağıtılan Yemeklerden Yiyen 13 Kişi, Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı.

Hakkari'nin Dağlıca kırsalında vatani görevini yaparak terhis olan Kilisli Hasan Korkmaz için verilen mevlitte dağıtılan yemeklerden yiyen 13 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Musabeyli ilçesinde, Hakkari'nin Dağlıca kırsalında vatani görevini yaparak 3 gün önce terhis olan Kilisli Hasan Korkmaz için babası Hüseyin Korkmaz tarafından mevlit okutuldu. Okutulan mevlitten sonra davetlilere kuru fasulye ve pilav dağıtıldı. Dağıtılan yemeklerden yiyenler daha sonra mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastanelere başvurdu. Kilis Devlet Hastanesi'ne gelen 13 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.

Zehirlenme belirtisi gösteren vatandaşların sayısının artması ihtimaline karşılık ilçeye çok sayıda ambulans sevk edildiği bildirildi.

(MAD-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title