Haberler

Kılıçdaroğlu'nun canlı yayınını seyreden Fazıl Say'dan paylaşım: CHP genel başkanı keşke Canan Kaftancıoğlu olsaydı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, canlı yayına katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu'yla ilgili çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Televizyonda Kılıçdaroğlu'nu seyrettiğini söyleyen Say, "Şunu düşündüm; bence CHP genel başkanı keşke Canan Kaftancıoğlu olsaydı" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV ekranlarında Suat Toktaş'ın konuğu oldu. Gündeme ilişkin sorulara yanıt veren Kılıçdaroğlu'nu televizyondan seyredenler arasında dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say da vardı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla ilgili dikkat çeken bir tweet atan Say, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

"KEŞKE CANAN KAFTANCIOĞLU OLSAYDI"

Fazıl Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "15 dakikadır Halk TV seyrediyorum. Şunu düşündüm; bence CHP genel başkanı keşke Canan Kaftancıoğlu olsaydı…" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun canlı yayınını seyreden Fazıl Say'dan paylaşım: CHP genel başkanı keşke Canan Kaftancıoğlu olsaydı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Fazıl Say Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Nazmi:

Bende haberi okudum şunu düşündüm keşke sadece sanatını icra etsende başka bir şey hakkında yorim yapmasan... antipati oluşturmasan.. isinle anılsan. Holiganlaşmasan...

104
13
yanıtYanıtla
Mehmet:

İkiniz de aynı keferesiniz o yüzden olmalı. Milletin haberi yok Türkiye’de adı soyadı Türk olupta dünya kadar müslüman ve Türk olmayanlar var ve bunların oyları her zaman Türkiye faydası olacak hükümetin karşısında dururlar ve oyları tek bir noktada toplanır dağınık olmaz . Çünkü bunların çoğunu içerden dışardan destekleyip meşhur ve zengin etmişlerdir. Vesselam

77
16
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Abi bir insan saatlerce konuşur elle tutulur bir proje anlatıp veya bir soruya direk cevap veremezmi ya,, say doğru diyor partinin başında bu kadar basiretsiz biri olmamalı,, muhalefetinde görevi var bu meclis çatısı altında......

41
19
yanıtYanıtla
YazıYORUM:

Kolayı var. Başkan adayı olarak gösterin.. Ne duruyorsunuz.? Zaten adaylar bir bir çözülüyor. Yada papatya falı felan.

12
3
yanıtYanıtla
o zen:

Çok doğru söylemiş keşke

6
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title